mikomik Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 dlaczego sigma raz się sama wybudza, a raz nie? baterie są ok.
rzezniol Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Mi się wzbudzała zawsze i bez problemu ... Jednak są pewna pozycje licznika w których urządzenie gorzej rozpoznaje ruch np na mostku o dużym wzniosie. Wtedy "wybudzanie" trwa dłużej lub dopiero z "palca". Pozdro
Tomash Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Moja Sigma też czasem nie chce się wzbudzić, nie mam pojęcia dlaczego. Zazwyczaj tylko zdejmuję i zakładam ponownie i tyle - działa dalej.
marluk Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Moja wzbudza się nawet jak w pokoju trącę rower przez przypadek... mam 16.12 stsMoże macie za daleko magnes od nadajnika, ewentualnie tak ustawiony monitorek, że nie odbiera zbyt dużą powierzchnią nadajnika, gdyż przysłania go w większości kierownica, proponuję spróbować przesunąć, jak nie jedno to drugie. W instrukcji jest pokazane, że działa on tylko w określonej odległości - bodajże 90 cm i pod kątem, ale ilu stopni to nie pamiętam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.