robertrobert1 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Skup się na czymś interesującym podpierając sie zarówno tekstami jak i zdjęciami. A tematy...Tematów jest mnóstwo... od flory i fauny, przez historię regionu po infrastrukturę historyczną jak i współczesną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 tematy...Tematów jest mnóstwo... od flory i fauny, przez historię regionu po infrastrukturę historyczną jak i współczesną. Ja miałem koncepcje aby było wszystkiego po trochu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Chciałeś... a pokazałeś wielkie NIC. Kawałek tablicy, jakaś łąka, zwalony pniak to są rzeczy tak powszechne, że na nikim nie robią wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Chciałeś... a pokazałeś wielkie NIC. Kawałek tablicy, jakaś łąka, zwalony pniak to są rzeczy tak powszechne, że na nikim nie robią wrażenia. No to dzisiaj jest coś innego: http://macio1064.blogspot.com/2013/06/pokaz-dziaan-antyterrorystycznych-i.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Przepraszam, ale... ahahahahahaha http://1.bp.blogspot.com/-YdzYYfEggso/Uc35fG-Az-I/AAAAAAAAAXI/IeIGNnD5fVY/s1600/DSC_1136.jpg CO TO JEST?! Weź daj ten telefon do naprawy, albo coś, bo aż wstyd. Czy Ty nie rozumiesz, że coś z aparatem jest nie tak? Nie widzisz tego? Patrz, tak wygląda zdjęcie z telefonu wyposażonego w 8mpx aparat https://dl.dropboxusercontent.com/u/15031538/IMG_20130515_145124.jpg W dodatku nadal to jest jedno zdanie opisu... heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 CO TO JEST?! Weź daj ten telefon do naprawy, albo coś, bo aż wstyd. Czy Ty nie rozumiesz, że coś z aparatem jest nie tak? Nie widzisz tego? Z aparatem jest wszystko ok ten telefon po prostu robi takie zdjęcia. Popatrz tutaj pogrzebałem w ustawieniach i efekt żaden: Patrz, tak wygląda zdjęcie z telefonu wyposażonego w 8mpx aparat Jaki to telefon? -------------------------------------------------- Coś na dzisiaj: http://macio1064.blogspot.com/2013/07/liga-swiatowa-polska-argentyna-30-06.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Może mi powiesz co dokładnie chciałeś pokazać na powyższym zdjęciu bo ja widzę tylko jeden wielki chaos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 @up. Przeczytaj bloga wszystko pisze. "Tutaj przepiękny moment jak 11 tyś. kibiców robi biało czerwoną flagę." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Jaki to telefon? Galaxy S2, ale lepsze zdjęcia od Twoich robił LG KU990 czy też Nokia 5800. Ewidentnie masz coś nie tak z szybką aparatu, albo optyką. Coś się dostało, albo zaparowała. Przeczytaj bloga wszystko pisze. Jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Galaxy S2, ale lepsze zdjęcia od Twoich robił LG KU990 czy też Nokia 5800. Ewidentnie masz coś nie tak z szybką aparatu, albo optyką. Coś się dostało, albo zaparowała. Galaxy S2 ma kompletnie inny aparat tam jest 1080p a ja mam tylko 720 p. Co do Nokii 5800 to maiłem ten telefon i jest taka fotka: A tu jedna z pierwszych fotek z Xperii. Co do tej szybki to telefon rozebrałem i wyczyściłem tyle ile mogłem +przejazd szmatka nawilżającą. Jak by nie patrzeć masz rację że Nokia robiła lepsze foty,ale czy warto oddawać tę Xperie do naprawy z aparatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Widzisz. Nokia z 3,2mpx bije ten aparat o głowę. Powiedz mi kolego, jaki masz soft w tej xperii? Zmieniałeś coś w nim? Próbowałeś użyć innej aplikacji do robienia zdjęć? Skoro masz tak jak ja, że lubisz robisz zdjęcia na wyjazdach, to chociaż wypadałoby, żeby te zdjęcia były "jakieś". Albo kombinuj z tym, co napisałem wyżej, albo zmień telefon/kup cyfrówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Powiedz mi kolego, jaki masz soft w tej xperii? Zmieniałeś coś w nim? Próbowałeś użyć innej aplikacji do robienia zdjęć? 4.0.4 ,zmieniałem to że wgrałem ten najnowszy soft bo był 2,4. albo zmień telefon/kup cyfrówkę. Kupno cyfrówki raczej nie gdyż, zabierała by cenne miejsce. A tak mam 2 w 1. Co do telefonu można pomyśleć nad zmianą,ale nie bardzo bym chciał gdyż niedawno była kupiona Xperia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Spróbuj zainstalować ProCapture, albo Camera JB+, mają dużo opcji, może to coś da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Spróbuj zainstalować ProCapture, albo Camera JB+, mają dużo opcji, może to coś da. Sa to aplikacje płatne...... Jeszcze co do filmów: Jeden z pierwszych: i tu wczorajszy: Różnica jest,a miejsce jest takie same. Więc chyba będzie trzeba oddać do serwisu,ale co im tam powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Na filmach jest to samo. Wszystko jest jakby rozmyte, jakbyś oglądał to przez zaparowaną szybę. Na moje oko (a uwierz wiele mam w życiu z tym do czynienia), to coś jest nie tyle z szybką, co samą optyką. Wymieniać się nie opłaca, bo zapłacisz jak za zboże, ale nie zdziwiłbym się, gdyby telefon był po zalaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Czyli najlepszy wyjściem było by? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zwrócenie go sprzedającemu powołując się na niezgodność z umową. Nie ważne, czy kupiłeś w komisie, czy na allegro, zawsze masz jakieś prawa. Pokaż zdjęcia które robiłeś od początku, poszukaj w necie innych zdjęć robionych tym telefonem i tyle. Coś musi być na rzeczy. Więcej o swoich prawach znajdziesz w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zwrócenie go sprzedającemu powołując się na niezgodność z umową. Nie ważne, czy kupiłeś w komisie, czy na allegro, zawsze masz jakieś prawa. Kupiłem go pól roku temu od gościa na allegro,tylko że konto z którego kupiłem jest już zamknięte. I co do zdjęc to wszystko mówi za siebie: http://www.dobreprogramy.pl/Xperia-ray-telefon-na-jedna-noc,Artykul,28194.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Tym bardziej zmień ten telefon, tylko przy sprzedaży wspomnij o tym, żebyś nie miał problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Zamykam. Rady zostały już udzielone a co z tym zrobisz to już twój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.