Cox Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, dzisiaj pękła ośka w dt rws 135mm, było dokręcone z zalecanym momentem, ręką, nie kluczem, więc wyczucie miałem, czy podejdzie to pod gwarancje? wg mnie to wada materiałowa osi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 dziękuje za fachową pomoc i duże zainteresowanie moją sprawą, reklamacja rozpatrzona pozytywnie temat do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.