Skocz do zawartości

[rower] Author traction

Wheeski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No no no podsumowując ten sprzęt można powiedzieć że ma on naprawdę dobry osprzęt z wyższej półki grupy Shimano (SLX) jednak ma on mały minus ma hamulce typu v-brake co już w rowerze tego typu powinny być już  nie zwyczajne mechaniczne a już hydrauliczne hamulce ale nigdy bym nie dał za niego 2,5 tyś za rower bez hydrauliki :P jeszcze amortyzator ma on blokadę skoku  :w00t:. Jednak spójrz na lagi które nie sa w najlepszym stanie ( widać że rower najprawdopodobniej długo stał w niemiłym miejscu) :yucky: Moim zdaniem wart jest około 1800zł do 2 tyś

Napisano

Rower w tym stanie jako używany jest wart wg mnie maksymalnie 1000-1100zł.

Nie jest w tak złym stanie jedyne co to amortyzator i rama w miejscu obijania przez łańcuch z tym nie ma problemu osłona i nic nie widać :P A na amortyzator musisz sobie uzbierać, tak myślę. 

Napisano

Jak co po niektórzy maja tak oceniać wartość tego roweru to niech się lepiej nie wypowiadają. Sprzęt na często pełnym XT z Rebą jest ciężko sprzedać za 2,5/3 k.

Napisano

Nówkę dorwiesz za 2300 - 2500 z hydraulicznymi hamulcami. Używkę z dużo lepszym osprzętem podobnie. 1200  zł to dobra cena pod warunkiem, że z ramą wszystko okej, kołami itp.

Napisano

1200  zł to dobra cena pod warunkiem, że z ramą wszystko okej, kołami

Zgadzam się z kolegą może trochę wygurowałem tą cenę ale w sumie to jest już starszy rower  

Napisano

1000 zeta to nie wiem czy nie za dużo epicon epiconem ale anoda wytarta, nie wiadomo jak chodzi. Z SLX to tylko manetki i przerzutki i nic poza tym. I.....nic więcej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...