FuKi Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, Poszukuje jakiegoś amortyzatora do 500zł do roweru Pininfarina. Koło: 26 Stery: 1 1/8'' Waga rowerzysty: 60kg Przeglądając forum przeczytałem, że najlepszym amortyzatorem dla lekkiego rowerzysty jest powietrzny. Dużo osób zachwala Epicona, ale niestety potrzebuje coś pod V-ki (najlepiej srebrnego ). Rozważam jeszcze Raidona AIR. Może macie jakieś inne propozycje? Z góry dziękuję. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Raidon, albo Spinner SW7. To z nówek - z używanych możesz szperać za Torą starszą albo Rebą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miens Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Kolego, to ma chyba 1 calową rurę sterową, więc możesz mieć dosyć ograniczony wybór... I mam nadzieję że nie założysz go tył na przód jak na tym zdjęciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuKi Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Zdjęcie poglądowe z Wikipedii. U mnie jest dobrze zamontowany Masz rację, dzisiaj zmierzyłem dokładnie i rura ma 1 cal, dzięki za zwrócenie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 To pozostają Ci tylko xcm czy.xct pod ten rozmiar. No, chyba, ze jakieś retro przytulisz Wyklepane z pilota TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Pininfarina wypuściła tak szkaradny rower? No nie może być Na calówkę nie znajdziesz nic na co warto by wydać te 500zł. XCT czy inne wynalazki to kasa wywalona w błoto. Lepiej zamontować sztywny widelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miens Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 To były rowery które można było wymienić za punkty na stacjach Lotos bodajże. Nie wydaje mi sie żeby były w sprzedazy detalicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.