Skocz do zawartości

[rower/porównanie]Kross Black Edition VS Kross Level

Krisphonexp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co to jest, te rowerki z serii black edition, w katalogach tego nie ma, tylko w marketach coś takiego występuje(Marten's Sport czy jakoś tak). Osprzętowo zbliżone, ale jednak nie to samo. Ma ktoś jakieś info o tej serii ?

Napisano

To taka "edycja specjalna" dla sklepu. Dla gosport kross też produkuje rowery. Głownie różnią się wyglądem, czasem trochę osprzętem, ale ogólnie to powinno być to samo.

Napisano

W tym przypadku o ile wiem to osprzętem się nie różnią wcale od Leveli które wyżej podałem.

Idzie o ilość sprzedanych egzemplarzy (w każdym martesie jest kilkanaście BEx) dlatego niższa marża.

Napisano

Ok, rozumiem o co chodzi, na pewno widziałem inne opony na tych roweruch, a mianowicie na żadnym rowerze Krossa Level nie widziałem Nobby Nic'ków a jak już to najczęściej Rapid Roby. A w tym Kross BE3  Nobby Nicki założone :) 

Napisano

Napisałem do tej firmy, dziś dostalem odpowiedź i nie uwierzycie jaką. Pewna Pani Katarzyna odpisała mi że to analogowo rowery "prawie ten sam" jak level a2 i a4 (kiedy oznaimiłem że zdaję sobie z tego sprawę) i poprosiłęm o dokładną specyfikacje to odpisała mi cytuje
"Witam,
niestety nie dysponuję tak dokładną specyfikacją.
Tak więc nie wiem co powiedzieć. Ponoć prawie takie same, ale różnie będzie można zbadać chyba tylko w sklepie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...