Krisphonexp Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Co to jest, te rowerki z serii black edition, w katalogach tego nie ma, tylko w marketach coś takiego występuje(Marten's Sport czy jakoś tak). Osprzętowo zbliżone, ale jednak nie to samo. Ma ktoś jakieś info o tej serii ?
PjeseczeQ Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Martes jak już. BE2/3 to świetne sprzęty w bdb cenie. Odpowiednio przebrandowany i przemalowany level a2 i a4 z 2012.
ktt9711 Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 To taka "edycja specjalna" dla sklepu. Dla gosport kross też produkuje rowery. Głownie różnią się wyglądem, czasem trochę osprzętem, ale ogólnie to powinno być to samo.
PjeseczeQ Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 W tym przypadku o ile wiem to osprzętem się nie różnią wcale od Leveli które wyżej podałem. Idzie o ilość sprzedanych egzemplarzy (w każdym martesie jest kilkanaście BEx) dlatego niższa marża.
Krisphonexp Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 Ok, rozumiem o co chodzi, na pewno widziałem inne opony na tych roweruch, a mianowicie na żadnym rowerze Krossa Level nie widziałem Nobby Nic'ków a jak już to najczęściej Rapid Roby. A w tym Kross BE3 Nobby Nicki założone
PjeseczeQ Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 O_o Będę musiał się do Martesa wybrać i dokładnie obejrzeć...
oscare Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Zrób jak możesz pare zdjęc. Ja napisałem w tej sprawie do firmy aby udostępnili mi specyfikacje obu rowerów 2 i 3
oscare Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Napisałem do tej firmy, dziś dostalem odpowiedź i nie uwierzycie jaką. Pewna Pani Katarzyna odpisała mi że to analogowo rowery "prawie ten sam" jak level a2 i a4 (kiedy oznaimiłem że zdaję sobie z tego sprawę) i poprosiłęm o dokładną specyfikacje to odpisała mi cytuje"Witam,niestety nie dysponuję tak dokładną specyfikacją.Tak więc nie wiem co powiedzieć. Ponoć prawie takie same, ale różnie będzie można zbadać chyba tylko w sklepie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.