Skocz do zawartości

[bagażnik] Przy rowerze Giant Revel 3

krychu254

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam pytanie odnośnie bagażnika do wymienionego roweru. Dziurki montażowe posiada, lecz chciałbym się doradzić was co myślicie o montażu bagażnika do tego typu roweru. Czy nie będzie to wyglądało troszkę dziwnie? Dołączam zdjęcie. Pomóżcie  :)

Napisano

z samym bagażnikiem będzie wyglądał dość dziwnie, ale jak już założysz coś na niego to nie będzie źle :P

Przykład - mój Author z bagażnikiem i pejbekowskimi sakwami :D

g0w2k2.jpg

Napisano

wiesz co, aktualnie bagażnik mam odkręcony, jutro jak bede miał chwilę to skoczę do garażu przykręce go i strzelę fotę :)

Napisano

Ja chciałem zamontować bagażnik od Alplny w moim Giancie XTC 3 i nie da rady, gość popatrzył na zdjęcia i nawet z adapterami będzie lipa. Zostaje jedynie bagażnik na sztyce i ewentualnie może na przód, więc bez sensu (o sztycy mówię).

Napisano

mój dał się zamontować bez problemu (jest to jakiś bagażnik noname, dałem za niego w tamtym roku 50zł na allegro, jednak jest nie do zdarcia - pogięcia :D ), jednak czy problem nie tkwi w tym że masz hamulce tarczowe z tyłu ? ja mam V-ki a śrubki od bagażnika z tyłu mam wkręcone w dziurki do tarczówki właśnie :D

Napisano

Rzeczywiście wygląda to dosyć dziwnie, raczej zrezygnuje z zakupu, ale przemyśle jeszcze dokładnie czy mi jest naprawdę potrzebny. Dziękuje za odpowiedź :)

Napisano

Ja powiem tak: jezeli masz zamiar podrozowac z sakwami to jest najlepsze rozwiazanie :) a bagaznik mozna zawsze odkrecic, przeciez to kwestia odkrecenia czterech srubek :)

Napisano

Do sakw taki bagażnik zdecydowanie nqjlepszy, dlatego jeśli finalnie zdecyduje się na dłuższa wyprawę to na starym cross owym rowerze żeby z bagażnikiem nie było problemu.

Wyklepane z Nexus 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...