krychu254 Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie bagażnika do wymienionego roweru. Dziurki montażowe posiada, lecz chciałbym się doradzić was co myślicie o montażu bagażnika do tego typu roweru. Czy nie będzie to wyglądało troszkę dziwnie? Dołączam zdjęcie. Pomóżcie
vanor Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 z samym bagażnikiem będzie wyglądał dość dziwnie, ale jak już założysz coś na niego to nie będzie źle Przykład - mój Author z bagażnikiem i pejbekowskimi sakwami
krychu254 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 A masz może zdjęcie roweru bez sakwy?
vanor Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 wiesz co, aktualnie bagażnik mam odkręcony, jutro jak bede miał chwilę to skoczę do garażu przykręce go i strzelę fotę
vanor Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 nie śmiać sie tylko z bałąganu w garażu tak to wygląda :
adhed Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Ja chciałem zamontować bagażnik od Alplny w moim Giancie XTC 3 i nie da rady, gość popatrzył na zdjęcia i nawet z adapterami będzie lipa. Zostaje jedynie bagażnik na sztyce i ewentualnie może na przód, więc bez sensu (o sztycy mówię).
vanor Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 mój dał się zamontować bez problemu (jest to jakiś bagażnik noname, dałem za niego w tamtym roku 50zł na allegro, jednak jest nie do zdarcia - pogięcia ), jednak czy problem nie tkwi w tym że masz hamulce tarczowe z tyłu ? ja mam V-ki a śrubki od bagażnika z tyłu mam wkręcone w dziurki do tarczówki właśnie
krychu254 Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Napisano 24 Czerwca 2013 Rzeczywiście wygląda to dosyć dziwnie, raczej zrezygnuje z zakupu, ale przemyśle jeszcze dokładnie czy mi jest naprawdę potrzebny. Dziękuje za odpowiedź
vanor Napisano 24 Czerwca 2013 Napisano 24 Czerwca 2013 Ja powiem tak: jezeli masz zamiar podrozowac z sakwami to jest najlepsze rozwiazanie a bagaznik mozna zawsze odkrecic, przeciez to kwestia odkrecenia czterech srubek
adhed Napisano 25 Czerwca 2013 Napisano 25 Czerwca 2013 Do sakw taki bagażnik zdecydowanie nqjlepszy, dlatego jeśli finalnie zdecyduje się na dłuższa wyprawę to na starym cross owym rowerze żeby z bagażnikiem nie było problemu. Wyklepane z Nexus 7
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.