l2sti Napisano 11 Maja 2006 Napisano 11 Maja 2006 Witam, otoz stanalem przed "wyzwaniem" dojechania do podkowy leśnej. Pytanie moje brzmi czy ktos tam kiedys jechal ROWEREM nie kolejka, lub ewentualnie ma jakies propozycje. Najprostszym rozwiazaniem byloby jechac Alejami Jerozolimskimi, przez Pruszków (tak jak samochodem) tylko czy po dalszej czesci mozna jezdzic rowerem ?
Ecia Napisano 11 Maja 2006 Napisano 11 Maja 2006 Ja do Grodziska Mazowieckiego (do rodzinki) jeżdżę boczną drogą - przez Ursynów, od Geanta kawałek Puławską, dalej odbicie w prawo (ale tu nie pamiętam, niestety, nazwy ulicy, a mapy nie mam przy sobie) i do Alei Krakowskiej, dalej kawałek Aleją i znów odbicie w prawo i potem już na Pruszków, w dużej mierze wzdłuż torów kolejowych. W Pruszkowie odbicie od torów na miasto... i dalej nie pamiętam, choć droga jest generalnie intuicyjna i na mapie ją ładnie widać. Jedzie się bardzo przyjemnie, szybko i - co najważniejsze - ruch na tych bocznicach jest niewielki. Pozdrówko ogólnikowe . PS. Jedną z tych ulic, w którą się odbija w prawo, jest Baletowa - ale nie pamiętam, czy skręca się w nią z Puławskiej, czy z Alei... Mam nadzieję, że pomogłam choć trochę.
l2sti Napisano 11 Maja 2006 Autor Napisano 11 Maja 2006 tak i to calkiem sporo, bo teraz wiem juz mniej wiecej jak objechac te ruchliwsze ulice. wielkie dzieki
Saab Napisano 11 Maja 2006 Napisano 11 Maja 2006 Akurat jestem z podkowy, moge ci jedynie wyjaśnic jak łatwo dojechać stąd do wawy 1)Spróbuj dojechac jakoś do ursusa, stamtąd jedziesz do piastowa, potam dalej lekko za pruszków i masz przejazd przez tory kolejowe, wzdłuż torów jedziesz do brwinowa i potem do podkowy 2)jedziesz do centrum janki, stamtąd kierujesz się na komorów (albo czarny las), potem zadupnymi ścieżkami przez lasek do podkowy, lub jeśli nie trafisz to przez nadarzyn Lepiej nie wytłumaczę ulice mało ruchliwe i lepsze to niż al. jerozolimskie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.