Skocz do zawartości

[rower] Prośba o wycenę GF Wahoo custom

Arkadius88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś dałby radę wycenić +/- mój rower bo niestety trochę wypadłem z obiegu jeśli chodzi o części itd więc każda pomoc będzie nieoceniona, zwłaszcza że chciałbym w tym sezonie przesiąść się na fulla. Rower wygląda następująco:

Rama: Gary Fisher Wahoo (17,5")
Amortyzator: RockShox Recon 351 Solo Air + poploc
Koła: Bontrager Camino
Piasty: Shimano RM60-8 
Opony: Continental Travel Contact 26x1.75 | Bontrager Jones XR 26x2.25 (zależnie od terenu)
Dętki: Michelin C4 Airstop Butyl
Pedały: Shimano PD-M520
Korba: Shimano MC09 42/32/22 
Kaseta: Shimano LX
Łańcuch: Shimano HG-73 (LX)
Przerzutka Przód - Shimano XT
Przerzutka Tył - Shimano LX
Manetki: Shimano Deore

Klamki: Avid SD7
Hamulce przód/tył: Avid SD7
Sztyca: Accent SP-408 450mm

Siodełko: Selle Italia X0 Genuine Gel
Mostek: Ritchey WCS 110mm (31.8)
Kierownica: Truvativ Team (31.8)

Pancerze: Accent Supreme

Wygląd sprzed roku (praktycznie nic się nie zmieniło nie licząc siodełka i sztycy)

p4pb3269710.jpg

Rower baaaardzo mocno szanowany, rocznik 2006. Stan określiłbym na bdb+. Prosiłbym też o wycenę samej ramy bo być może ona tylko pójdzie "pod młotek". Mimo wieku jeszcze mi się delikatnie urosło i po prostu jest maława ;) Oczywiście wieczysta gwarancja producenta jest.

Pozdrawiam i z góry BARDZO dziękuję za pomoc.

Arek

• Mod Team
Napisano

Odpal sobie allegro i zobacz ceny komponentów ... az tak trudno ? później odejmij 25% ceny i będzie pi razy oko jego wartość.

Napisano

Sprzedawałem również wahoo i w wyniku wolałem sobie ją zostawić bo cena jaką możesz osiągnąć to ok 250 -350zł u mnie nawet z taką było ciężko pomimo że stan był podobny do Twojego, gwarancja również była..Złóż sobie jakąś zimówkę na niej lub coś podobnego..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...