Arkadius88 Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Witam Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś dałby radę wycenić +/- mój rower bo niestety trochę wypadłem z obiegu jeśli chodzi o części itd więc każda pomoc będzie nieoceniona, zwłaszcza że chciałbym w tym sezonie przesiąść się na fulla. Rower wygląda następująco: Rama: Gary Fisher Wahoo (17,5")Amortyzator: RockShox Recon 351 Solo Air + poplocKoła: Bontrager CaminoPiasty: Shimano RM60-8 Opony: Continental Travel Contact 26x1.75 | Bontrager Jones XR 26x2.25 (zależnie od terenu)Dętki: Michelin C4 Airstop ButylPedały: Shimano PD-M520Korba: Shimano MC09 42/32/22 Kaseta: Shimano LXŁańcuch: Shimano HG-73 (LX)Przerzutka Przód - Shimano XTPrzerzutka Tył - Shimano LXManetki: Shimano Deore Klamki: Avid SD7Hamulce przód/tył: Avid SD7Sztyca: Accent SP-408 450mm Siodełko: Selle Italia X0 Genuine GelMostek: Ritchey WCS 110mm (31.8)Kierownica: Truvativ Team (31.8) Pancerze: Accent Supreme Wygląd sprzed roku (praktycznie nic się nie zmieniło nie licząc siodełka i sztycy) Rower baaaardzo mocno szanowany, rocznik 2006. Stan określiłbym na bdb+. Prosiłbym też o wycenę samej ramy bo być może ona tylko pójdzie "pod młotek". Mimo wieku jeszcze mi się delikatnie urosło i po prostu jest maława Oczywiście wieczysta gwarancja producenta jest. Pozdrawiam i z góry BARDZO dziękuję za pomoc. Arek
Mod Team Puklus Napisano 24 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2013 Odpal sobie allegro i zobacz ceny komponentów ... az tak trudno ? później odejmij 25% ceny i będzie pi razy oko jego wartość.
Cyprian Napisano 26 Czerwca 2013 Napisano 26 Czerwca 2013 Sprzedawałem również wahoo i w wyniku wolałem sobie ją zostawić bo cena jaką możesz osiągnąć to ok 250 -350zł u mnie nawet z taką było ciężko pomimo że stan był podobny do Twojego, gwarancja również była..Złóż sobie jakąś zimówkę na niej lub coś podobnego..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.