KubaPonczek Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Witam. chciałbym zakupić jakiś nowy rower. W oko wpadł mi ten. http://tablica.pl/oferta/peugeot-szosa-alu-chrono-1000-ID34byw.html Opłaca się kupić taki rower, czy raczej się rozsypie i lepiej go nie kupować?
mienczyslaw2 Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Witam. chciałbym zakupić jakiś nowy rower. W oko wpadł mi ten. http://tablica.pl/oferta/peugeot-szosa-alu-chrono-1000-ID34byw.html Opłaca się kupić taki rower, czy raczej się rozsypie i lepiej go nie kupować? "Rok 2008 - okolo 5.000 km Rama 58 cm cala Aluminiowa Opony jak nowe, firmy Michelin - deszczowki Sprzet Shimano 600 hamulce + przelozenie" Mnie jakoś nie wygląda na 2008, osprzęt serii 600 zakończono produkować w 1998 - rozumiem, że mógł być kupiony na wyprzedaży. Ale to samo dotyczy ramy - jakoś też nie wygląda na lata 2000. Generalnie osprzęt niezły (dzisiejsza Ultegra), waga jeżeli prawdziwa też. Generalnie w zeszłym roku sprzedałem swojego Kross'a z 2006 na karbonowym widelcu i osprzęcie 105 za taką cenę. Ja osobiście nie dał bym więcej niż 1000 zł. Czy się rozsypie na odległość też raczej nikt Ci nie powie. Jeżeli będziesz go oglądał osobiście, poproś kogoś kto chociaż troszeczkę jeździ na szosie o pomoc. Nawet za czteropak - możesz stracić więcej Spróbuj może zapytać w dziale szosowym
MonikaWolak Napisano 20 Sierpnia 2013 Napisano 20 Sierpnia 2013 Mnie jakoś nie wygląda na 2008, osprzęt serii 600 zakończono produkować w 1998 - rozumiem, że mógł być kupiony na wyprzedaży. Ale to samo dotyczy ramy - jakoś też nie wygląda na lata 2000. Generalnie osprzęt niezły (dzisiejsza Ultegra), waga jeżeli prawdziwa też. Generalnie w zeszłym roku sprzedałem swojego Kross'a z 2006 na karbonowym widelcu i osprzęcie 105 za taką cenę. Ja osobiście nie dał bym więcej niż 1000 zł. Generalnie się zgadzam. Rower fajny, ale swoje przeszedł, czy przejeczał. 1000 może być za dużo za niego, trzeba go dotknąć, obejrzeć na żywca, najlepiej żebyś znał oglądający, wypróbować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.