miszelos Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam Mam taki problem: Od jakiegos czasu pedalujac pojawia sie strzał i maly przeskok do przodu pedalów. Jadac na luzie (nie pedalujac) a za chwile naciskajac na pedal albo robie jedno lub dwa obroty na luzie a dopiero potem zalapuje naped. Albo jest jeszcze tak ze strzeli cos i dalej kontunuuje jazde. Co sie moze dziac? Zaznaczam ze wymienione zostaly: lancuch i wielotryb i jest to samo Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam. Na początek zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 No to pozostały tarcze w korbie Jak i to nie pomoże (jeśli rzeczywiście masz wymieniony napęd) to obejrzyj dokladnie bębenek - może któryś piesek strzelił. Może to być też wina źle wyregulowanej przerzutki, która ustawiałańcuch pomiędzy trybami, albo krzywy hak, ale wtedy strasznie głośno by to wszystko pracowało i słyszałbyś. Pozdrawiam Jacunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszelos Napisano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ecia. Juz sie poprawiam. jestem tu nowy wiec wybaczcie. Jak sie dostac do tych pieskow? Mam tylko klucz do odkrecania wielotrybu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.