Skocz do zawartości

[wypadki] Wasze gleby

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

"Sram na Deore" to jest nasza myśl przewodnia, nawet sie zastanawiam że może to umieścicie na koszulkach z forum :)  pod obrazkiem napisa, albo na plecach piękinie :)

Taaa - z przodu "Sram na deore" a z tyłu "Rowerzysta z hypermarketu"?

I może proporczyk do przypięcia do bika "Wyginacz kół" i czapeczka z napisem "padlina" :twisted: :twisted:

jestem za :twisted:

Moze moj przypadek nie do konca byl gleba, a jedynie nieudana proba. Otoz 2 dni temu bylem z kolega w parku. Po okolo 15 m zjezdzie jest tam hopa. Najpierw skakalem sobie delikatnie. Potem on mowi idz na calosc, na to ja 'dobra'. Po ladowaniu lancuch wlecial mi za najwieksza zebatke z tylu i sie tam sam zaklinowal. Bilans to urwana przerzutka i pokrzywiony lancuch, ale go skrocilem i jade do domu (na dodatek bylem w noskach). Jeszcze omal wbil by sie w plot ale zatrzymalem sie 30 cm od niego. Na dodatek po wszystkim jakas 1h pozniej ukradli mie ten rower - moj sens zycia.

Ja wpadłem pod samochód na przejściu dla pieszych.Przelecialem przez maske ale nic się mi nie stało.Mój bike niestety skasowany kolo w 8-semke.Przyjechała R i zabrali mnie do szpitala.Nic mi nie było wiec na piechte wróciłem do domu.A potem drogówka przywiozła mi rower do domu Transporterem :).Oczywiście była moja wina :) ale umożyli ze wzgledu na wiek.Cud że nic mi sie nie stało teraz bardziej uważam na pasach i na przejazdach rowerowych.Ostatnio tez babka prawie mnie rozjechala i na przejezdzie rowerowym i to byla jej wina.Chce kask kupic bo po miescie to nie ma zartow nawet jak sie uwaza bardzo.Jak nie dresy to samochody lepiej gdzies w teren jechac szalec. 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...