KotBehemot Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 "Sram na Deore" to jest nasza myśl przewodnia, nawet sie zastanawiam że może to umieścicie na koszulkach z forum pod obrazkiem napisa, albo na plecach piękinie Taaa - z przodu "Sram na deore" a z tyłu "Rowerzysta z hypermarketu"? I może proporczyk do przypięcia do bika "Wyginacz kół" i czapeczka z napisem "padlina" :twisted: :twisted: jestem za :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Jakby to niektórzy napisali: " :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 To moze kuszulka zawalona cła napisali umieszczonym w róznych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Tak, i jeszcze obowiązkowo loga wszystkich możliwych producentów sprzętu rowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlicki Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 I z napisem "Dresy jem na śniadanie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 No powiedzcie ze tak koszulka by nie była odlotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ja się pisze na taką :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 wiec kiedy taka koszulka bedzie do nabycia ???? (moze trzeba jakas przedplate cos ?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Chyba nie prędko, bo Jankes chciał jakiś projekt czy cóś, a my jak zwykle jaja robiliśmy z napisów na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 dla mnie taka jajcarska koszulka by pasila :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 no jasne jeszcze mojego avatara by tam brakowało :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 30 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Albo niech na każdej koszulce będą wszystkie avatary z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Napisano 31 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Moze moj przypadek nie do konca byl gleba, a jedynie nieudana proba. Otoz 2 dni temu bylem z kolega w parku. Po okolo 15 m zjezdzie jest tam hopa. Najpierw skakalem sobie delikatnie. Potem on mowi idz na calosc, na to ja 'dobra'. Po ladowaniu lancuch wlecial mi za najwieksza zebatke z tylu i sie tam sam zaklinowal. Bilans to urwana przerzutka i pokrzywiony lancuch, ale go skrocilem i jade do domu (na dodatek bylem w noskach). Jeszcze omal wbil by sie w plot ale zatrzymalem sie 30 cm od niego. Na dodatek po wszystkim jakas 1h pozniej ukradli mie ten rower - moj sens zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 31 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Chyba nie prędko, bo Jankes chciał jakiś projekt czy cóś, a my jak zwykle jaja robiliśmy z napisów na niej E tam jaja jak bedzie taka odlotowa koszulka biore z miejsca atkiej drugije koszulki nikt nie bedzie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 31 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 co to ma być sram na deore szczeże to ja tego nieczaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 31 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Bo jeszcze jesteś "wyginacz kół" :wink: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 a ja czaje i tez jestem wyginacz :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain_Man_21 Napisano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Ja wpadłem pod samochód na przejściu dla pieszych.Przelecialem przez maske ale nic się mi nie stało.Mój bike niestety skasowany kolo w 8-semke.Przyjechała R i zabrali mnie do szpitala.Nic mi nie było wiec na piechte wróciłem do domu.A potem drogówka przywiozła mi rower do domu Transporterem .Oczywiście była moja wina ale umożyli ze wzgledu na wiek.Cud że nic mi sie nie stało teraz bardziej uważam na pasach i na przejazdach rowerowych.Ostatnio tez babka prawie mnie rozjechala i na przejezdzie rowerowym i to byla jej wina.Chce kask kupic bo po miescie to nie ma zartow nawet jak sie uwaza bardzo.Jak nie dresy to samochody lepiej gdzies w teren jechac szalec. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Dobrze mówisz miasto nie służy do szalenie ,las -tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Jak nie masz kasku - to kupuj -obowiązkowo Bizon - ja tam lubię czasem po mieście poszaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Wiesz rózne są stopnie szaleństwa , ale jakby nie było to niebezpieczne nie dość ze kierowcy to piesi .Chyba ,że się jeździ tam gdzie mniej tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 a ja tak od jakiegos czasu mysle o kasku i nie moge sie zdecydowac :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 kurde jakbym miła 1000 zeta na kask też by mi było ciężko się zdecydować kupuj kask bo w miejskiej dzungli jest niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Kask - obowiązkowo... Wtedy można poszaleć Uważam że najważniejsza jest wyobraźnia i zdrowy rozsądek, jeżeli mamy te dwie "cechy" to można jeździć po mieście ostro - i - co najważniejsze - bezpiecznie :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes Napisano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 no ja to juz wiem ze kask kupie!! :mrgreen: niestety kasa mnie ogranicza i na razie zamówilem AUTHOR'a . Zobaczymy jak sie spisze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.