Gość szahir Napisano 4 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 http://www.big-boys.com/articles/bmxbike.html troszkę rozrywki :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 4 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Nooooo , to jest to co tygryski lubią najbardziej. :lol: 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 4 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 nie no, filmy hardcorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szahir Napisano 4 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Nieżle pierdyknoł wizyta u dentysty murowana http://www.big-boys.com/articles/usingyourhead.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szahir Napisano 4 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 A tu jeszcze kilka http://www.big-boys.com/articles/badbikeflip.html http://www.big-boys.com/articles/jumproof.html http://www.big-boys.com/articles/watchthis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Lutego 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 mr szahir najpierw zobacz co inni wrzucaja z twoich 4linków 2 ja sam dałem i 1 był wczesniej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szahir Napisano 4 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 No możliwe nie przeglądałem jeszcze całego forum nie mam, kiedy a niektóre można przypomnieć myśle że nie jest to karalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Lutego 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 nie, nie jest karalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 4 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 widze ze dziś wszyscy zmajaczyli na punkcie big boys 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiena cmentarna Napisano 18 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 hehe, juz miesiąc po glebie, co obojczyk i resztę połamałem :lol: złożyli mnie w końcu (obojczyk do połowy zrośnięty ) jeszcze ze 3 tygodnie i na bajce śmigac będę szybko zdrowieję poprzez kurację na rowerze stacjonarnym w chacie :twisted: hehe, rodzice sie drą, ale co mi tam, bajka czeka :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 18 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 heh mi sie kiedys obrkęcily sznurówki obu butów do pedałów, zatrzymuje sie i nie moge oderwac nóg od pedałów, i chamska gleba na bok :lol: A tak poza tym to miarkuje brawure i żadnych gleb nie zaliczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 18 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 heh mi sie kiedys obrkęcily sznurówki obu butów do pedałów, zatrzymuje sie i nie moge oderwac nóg od pedałów Moża tak ktoś wpadła na pomysł i wymyslił SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komarr Napisano 19 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 ja mieszkam w miejscowości w której przeważają tereny zalesione, kiedyś jadąc przez taki las(po omacku) w prawie zupełnej ciemności (bez oświetlenia) wpieprzyłem się na innego rowerzystę... jakiś gość "ukrainą" pomykał... mi się nic nie stało tylko palec stłuczony, ale słyszałem żę coś pękło więc szybkie obustronne przeprosiny i pojechałem dalej... na szczęście okazało się żę z moim rowerkiem wszystko gra... heh aha- w momencie zderzenia ten "ukrainiec" był nie na swoim "pasie" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 No komarr raczej to ukraina nie pekał top solidne pojazdy w takie razie co ......hmm to u kierowcy ukrainy coś pekło teraz bidulek pewno leży gdzieś w szpitalu i cierpi heheheh ażeś narobił komar ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komarr Napisano 20 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 jak juz pisałem Ukrainiec jechał po niewłaściwej stronie ścieżki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 to niczego nie tłumaczy :twisted: :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 24 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Kto sie wywalił przy biciu swojego rekordu szybkosci ?? Ja chciałem bobić swój rekord 78km/h jechałme jescze bez okularów (powaliło mnie wtedy) i przy predkosic ponad 50 do oka wpadłą mi muszka ;/ wredna mucha ;/ oczywiscie odruchowo zamknołem oczy i na zakręcie pojechałme na wprost no rowu (zapięte buty spd). Ledwo co sie podniosłem. Ale sie nie poddaje jeszce pobije rekord :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 24 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Kto sie wywalił przy biciu swojego rekordu szybkosci ?? Ja chciałem bobić swój rekord 78km/h jechałme jescze bez okularów (powaliło mnie wtedy) i przy predkosic ponad 50 do oka wpadłą mi muszka ;/ wredna mucha ;/ oczywiscie odruchowo zamknołem oczy i na zakręcie pojechałme na wprost no rowu (zapięte buty spd). Ledwo co sie podniosłem. Ale sie nie poddaje jeszce pobije rekord :D:D:D Naprawde nie masz sie czym chwalic. spotkac takiego na drodze.... kolu zabiłbym cie! o ile bym sie podniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Lutego 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Kto sie wywalił przy biciu swojego rekordu szybkosci ?? Ja chciałem bobić swój rekord 78km/h jechałme jescze bez okularów (powaliło mnie wtedy) i przy predkosic ponad 50 do oka wpadłą mi muszka ;/ wredna mucha ;/ oczywiscie odruchowo zamknołem oczy i na zakręcie pojechałme na wprost no rowu (zapięte buty spd). Ledwo co sie podniosłem. Ale sie nie poddaje jeszce pobije rekord :D:D:D niepojmuje tego do 2 oczu ci muszki wpadły naraz ;-) to że zamkneles odruchowo te oko to ok ale po kiego drugie :roll: dla mnie ta gleba jest na własną prośbe, takich muszek czy ziarenek piasku przy 50 troche mam za soba nie jest to przyjemne no ale ludu przy takich predkosciach nie zamyka sie oczu tym bardziej widzac zakręt przed soba w niewielkiej odległości - nie pojmuje co za odruch zamykać oba slepaki z powodu muchy w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 24 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Bo to DUŻA mucha była :shock: W oba ślepka go trafiła :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 24 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Może usiadła Mu na nosie. Jednym skrzydełkiem przykryła Mu jedno oko, drugim skrzydełkiem drugie oko i wypadek gotowy :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 24 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 do oka wpadłą mi muszka a zaopatrzyłeś sie już w okularki. polecam i pozdrawiam :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Lutego 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 a zaopatrzyłeś sie już w okularki. polecam i pozdrawiam zdecydowanie najlepsze rozwiązanie ja to nawet niewyobrażam sobie bicia rekordu V bez okularów poniewaz przy wysokich predkosciach oczy mi łzawią ( nie wiem czy to normalne ale u mnie tak jest ) a po drugie własnie muszki i inne robaczki, piasek zwirek itp przy takich prędkościach nie ma co ryzykować, oczy masz tylko jedne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 24 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ja juz w ogole nie mogie jezdzoic bez okularow, oczy mi lzawią przy kazdej predkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 24 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ja juz w ogole nie mogie jezdzoic bez okularow, oczy mi lzawią przy kazdej predkosci pociesze Was moje oczka też się pocą bez okularów. i również mnie drażniły paprochy latające w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.