Skocz do zawartości

[wypadki] Wasze gleby

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość szahir

No możliwe nie przeglądałem jeszcze całego forum nie mam, kiedy a niektóre można przypomnieć myśle że nie jest to karalne ? :)

• 2 tygodnie później...

hehe, juz miesiąc po glebie, co obojczyk i resztę połamałem :lol: złożyli mnie w końcu (obojczyk do połowy zrośnięty :D ) jeszcze ze 3 tygodnie i na bajce śmigac będę :P szybko zdrowieję poprzez kurację na rowerze stacjonarnym w chacie :twisted: hehe, rodzice sie drą, ale co mi tam, bajka czeka :-P

ja mieszkam w miejscowości w której przeważają tereny zalesione, kiedyś jadąc przez taki las(po omacku) w prawie zupełnej ciemności (bez oświetlenia) wpieprzyłem się na innego rowerzystę... jakiś gość "ukrainą" pomykał... mi się nic nie stało tylko palec stłuczony, ale słyszałem żę coś pękło więc szybkie obustronne przeprosiny i pojechałem dalej... na szczęście okazało się żę z moim rowerkiem wszystko gra... heh

aha- w momencie zderzenia ten "ukrainiec" był nie na swoim "pasie" ;-)

Kto sie wywalił przy biciu swojego rekordu szybkosci ??:( Ja chciałem bobić swój rekord 78km/h jechałme jescze bez okularów (powaliło mnie wtedy) i przy predkosic ponad 50 do oka wpadłą mi muszka ;/ wredna mucha ;/ oczywiscie odruchowo zamknołem oczy i na zakręcie pojechałme na wprost no rowu (zapięte buty spd). Ledwo co sie podniosłem. Ale sie nie poddaje jeszce pobije rekord :D:D:D:D

Kto sie wywalił przy biciu swojego rekordu szybkosci ??:( Ja chciałem bobić swój rekord 78km/h jechałme jescze bez okularów (powaliło mnie wtedy) i przy predkosic ponad 50 do oka wpadłą mi muszka ;/ wredna mucha ;/ oczywiscie odruchowo zamknołem oczy i na zakręcie pojechałme na wprost no rowu (zapięte buty spd). Ledwo co sie podniosłem. Ale sie nie poddaje jeszce pobije rekord :D:D:D:D

Naprawde nie masz sie czym chwalic. spotkac takiego na drodze.... kolu zabiłbym cie! o ile bym sie podniósł

• Mod Team

niepojmuje tego do 2 oczu ci muszki wpadły naraz ;-) to że zamkneles odruchowo te oko to ok ale po kiego drugie :roll: dla mnie ta gleba jest na własną prośbe, takich muszek czy ziarenek piasku przy 50 troche mam za soba nie jest to przyjemne no ale ludu przy takich predkosciach nie zamyka sie oczu tym bardziej widzac zakręt przed soba w niewielkiej odległości - nie pojmuje co za odruch zamykać oba slepaki z powodu muchy w jednym

• Mod Team
a zaopatrzyłeś sie już w okularki. polecam i pozdrawiam

zdecydowanie najlepsze rozwiązanie ja to nawet niewyobrażam sobie bicia rekordu V bez okularów poniewaz przy wysokich predkosciach oczy mi łzawią ( nie wiem czy to normalne ale u mnie tak jest ) a po drugie własnie muszki i inne robaczki, piasek zwirek itp przy takich prędkościach nie ma co ryzykować, oczy masz tylko jedne :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...