Pawello12 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Witam Czy można gdzieś dokupić takie gumki do mocowania od Sigmy? Bo kolega przewrócił mi rower i pękły te od mocowania czujnika licznika BC1609 i od tylnej lampki też od Sigmy.
szybkilopez Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Czujnik można na zipy przymocować i nic go nie wyrwie więcej
Tofi Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Uszczelki typu oring, dobrze jest mieć jedną popsutą ze sobą to sprzedawca dobierze identyczne. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2
MokryxD Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Ja nie bawiłbym się w gumki, tylko zamontował na zipy. Koszt 4 zipów jest groszowy i można je o wiele łatwiej dostać niż takie gumki.
bzyko Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Uszczelki typu oring Uszczelki typu oring się nie nadają. Nie rozciągają się. Popytaj w serwisach, może się im na warsztacie pałętają jakieś stare. Ja tak znalazłem.
tor23 Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Jak najbardziej gumki typu oring się nadają. Używam i nie narzekam. Zapasowe oczywiście należy mieć zawsze w pobliżu
Tofi Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Uszczelki typu oring Uszczelki typu oring się nie nadają. Nie rozciągają się. Popytaj w serwisach, może się im na warsztacie pałętają jakieś stare. Ja tak znalazłem. Uszczelki typu o ring, a nie oringi do blokowania sworzni. Jedyna różnica od oryginalnego zapięcia jest taka, że nie ma kawałka wystającej gumy ułatwiającego naciąganie, ale wystarczy sobie dokleić pasek z taśmy samoprzylepnej. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.