MarcinN Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Tak jak w temacie, co sądzicie o tych piastach, jakieś + i - , ewentualnie zaproponujcie inną piastę do cieższych zastosowań do 200zł. Pozdrawiam. P.S. Jak myślicie czy opłaca się na to wyrzucać pieniądze?: http://www.rowerowy.com/piasty/novatec/d362tyl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 MarcinN mam Ns coaster i pomimo ze mam dm24 to koł uzywam do XC bo miałem w planach rower do dirtu/streetu. Przebieg jakies 3000-3500km -Bębenek kuleje raz zdarzyło się ze przepuscił ale juz kilkanascie razy zdarzyło się że się zaciął -łożyska są kiepskiej jakości nadają się już do wymiany:/ -oś sie nie krzywi itd.. ale w sumie przy xc/ostrym xc to nic dziwnego.. na pewno nie polecam na Novateca też bym się juz nie skusił.. Szczeze mowiąc nawet do katowania to chyba bym wybrał DT CERIT.. ew. DaBomb bądz Woodmana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 moze sie jeszcze zastanow nad http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=2048 naprawde niezla piasta jak za taka cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dobra jak się nie chcecie dzielić opiniami to nie Już zdobyłem potrzebne mi dane na innym forum i zdecydowałem się na Nocatec'am ja będę miał hajs to tego droższego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Novatec ma zany bębenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Novatec ma zany bębenek Nie ma jak fachowy język :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Podobno bardziej zje**** bębenek ma Coaster(nie ss!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Coaster na pewno:) chociaz ja chyba bym nie rzykowal z novatec:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Novatec to uznana piasta na maszynach, nie wiem czego się czepiać, bo niesłyszałem jeszcze negatywnej konstruktywnej wypowiedzi o niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 ja mam novateca i nie narzekam poki co dziala bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.