konop90 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witam rozglądam się za spodenkami bez wkładki. Wpadło mi w oko coś takiego http://allegro.pl/spodenki-hornhill-sim-termoaktywne-lycra-r-l-i3280906712.html , chyba że możecie doradzić coś innego ale w miarę taniego. Ma mi to slużyć zeby przejechać te 10-15 km założyć na to spodenki zwykłe i pójść gdzieś na godzinę albo i dwie i potem szybko zdjąć i znowu na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 to zakładaj zwykłe gacie jak chcesz bez "pampersa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konop90 Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 to zakładaj zwykłe gacie jak chcesz bez "pampersa" Gdybym chciał zwykłe to nie zakładałbym nowego tematu. Ale wracając do tego chodzi mi czy ktoś z podobnych korzysta i może doradzić lub wie gdzie można takie tańsze kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 To nie są gatki na rower, tylko do biegania. Tak że wątpie że jest wielu ludzi którzy z takich korzystają na rowerze. Jak chcesz jeszcze tańsze to sam sobie uszyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 typowo rowerowe spodenki są z pampersami by co nie co się nie odparzało, a to co ty pokaszujesz to spodenki do biegania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To nie są gatki na rower, tylko do biegania. Tak że wątpie że jest wielu ludzi którzy z takich korzystają na rowerze. Jak chcesz jeszcze tańsze to sam sobie uszyj Nie prawda. Mam te spodenki. Na rower są bardzo dobre. Do biegania już gorzej ponieważ trochę uciskają na brzuch. (Do biegania preferowane są bardziej luźne i krótsze spodenki) Przy rozmiarze w pasie od 80cm bierz jak coś XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Pewnie równie dobre jak obcięte bojówki czy dzinsy. Też czasem w nich jeżdżę. Nie ma sensu kupować takiego ciucha bez pampersa na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.