leo2 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witam Od dłuższego czasu myślę o przejściu na fulla, z powodu braku kasy myślę o czymś ekonomicznym. Znalazłem taki rowerek za całkiem rozsądne pieniądze: http://www.koloshop.cz/horska-kola-mtb-celoodpruzena-26--29--200/gt-sensor-9r-comp-horske-kolo,-model-2013.html Całość gratów i tak przełożyłbym ze sztywniaka, bo są lepsze, nie zależy mi na opiniach nt. osprzętu, ale na temat jakości pracy tego systemu amortyzacji w stosunku do VPP i 4-zawiasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ktokolwiek, cokolwiek o zawieszeniu, może o Sensor na kołach 26. Rama przez konstrukcję zawieszenia wydaje się cięzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kłaniam, I-Drive jak to I-Drive... Jest ciężki... Koleżki I-Drive 5 ważył niemal 3.5kg z damperem, mój Turner 5 Spot, ze skokiem większym o 15mm, ten sam rozmiar ramy niecałe 2.9kg z damperem... Jak pamiętam Sensor 9r miał dość słaba prasę, dlatego chyba zniknął z oferty GT po zaledwie 1 sezonie... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A masz może jakieś linki do tych negatywnych recenzji? Bo na mtbr całkiem nieźle jest oceniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 My bad... Wiekszosc negatywow jakie wyczytalem tyczylo Sensorow pod 26" Jednakowoz zbyt wiele tych ocen na MTBR tez nie ma... Tez sie kiedys zastanawialem nad tym sprzetem ale w zwiazku z brakiem rzeczowych opinii dalem sobie siana. Z tym ze to bylo jakies 1-2 lata temu... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi