Skocz do zawartości

[sklep] Duży wybór rowerów crossowych w granicach 3-4tys zł (sklep stacjonarny)

speedway

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem z Częstochowy. Poszukuję sklepu stacjonarnego w którym mógłbym się przymierzyć do rowerów crossowych w cenie około 3-4tys zł, Merida, Kellys, Cube, Kross itd, chciałbym mieć jak najszerszy wybór. Póki co w Częstochowie nie znalazłem takiego sklepu, wiekszość modeli do 2000zł, a przed wydaniem większej kasy człowiek chciałby widzieć co kupuje... Zaznaczam, że nie musi to być sklep w Częstochowie (zaczynam wątpić, że tu taki jest), mogę dojechać do dobrego sklepu powiedzmy do 100km... Katowice, Sosnowiec, gdzieś na śląsku? Czy może inny kierunek?

Czekam na sugestie.

Cześć,

Ja jestem z Katowic i cóż Ci mogę powiedzieć... Kupiłem Cuba, bo w Katowicach jest stacjonarny sklep Ski-Team na 3 Stawach. Mają tam crossów kilka, natomiast tego którego kupiłem ja - Cube nature nie mieli w moim rozmiarze (50), musiał do mnie przyjechać sprowadzony z innego oddziału, także w zasadzie nie wiesz czy opłaci Ci się jechać kawałek. Ponadto, jest w Rudzie Śląskiej sklep sportowy Activa Sport i choć wybór rowerów na stronie jest OGROMNY, to jak się przyjdzie na miejsce to okazuje się, że już wcale tak wesoło nie jest ; ) niemniej jednak też szło by coś wybrać. Są jeszcze mniejsze sklepy, ale w tych to nigdy nie wiadomo co może się trafić. Z tego co wiem to np. Cuba też sprzedają w takim sklepie niedaleko Centrum Handlowego Silesia, wręcz po drugiej stronie ulicy (http://sportpoint.pl/), acz nie byłem, bo dowiedziałem się o tym po fakcie :P

Cóż mogę Ci poradzić - zmierz sobie wpierw ramę jakiej potrzebujesz, mniej więcej to określ i dzwoń wszędzie gdzie się da i pytaj czy mają coś z Twoich rozmiarów, bo jeździć w ciemno sensu nie ma - lepiej wydać to na telefon, a nie na benzynę. Potem zrobisz mapę celów, bierzesz kasę, śmigasz i kupujesz.

• 1 miesiąc temu...

Witam!

Jestem z Częstochowy. Poszukuję sklepu stacjonarnego w którym mógłbym się przymierzyć do rowerów crossowych w cenie około 3-4tys zł, Merida, Kellys, Cube, Kross itd, chciałbym mieć jak najszerszy wybór. Póki co w Częstochowie nie znalazłem takiego sklepu, wiekszość modeli do 2000zł, a przed wydaniem większej kasy człowiek chciałby widzieć co kupuje... Zaznaczam, że nie musi to być sklep w Częstochowie (zaczynam wątpić, że tu taki jest), mogę dojechać do dobrego sklepu powiedzmy do 100km... Katowice, Sosnowiec, gdzieś na śląsku? Czy może inny kierunek?

Czekam na sugestie.

W mojm mieście jest dobry sklep hurtowania z rowemi ja jestem Tomaszowa Maz a sklep znajduję sie na ulic Barlickiego 35 mają też strone http://www.activsport.eu/ naprawdę duży sklep i chyba to też hurtownia jest :) Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...