Gość Green Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 jakie tanie ale lekkie koło do MTB do 150 zł (przód)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RZUŁF Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 np. LX (ok 60 zł) + ridiga ZAC 2000 (ok 50 zł) + szprychy DT klasa średnia do V-ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 novatec + alexrims ace18 + DT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Szprychy DT nie ma z tym dyskusji LX na przód można kupić Pod V- brakei albo Novateca pod tarczę za 75 lub pod V-ki za 48 i wtedy można pokusić się o lepszą obręcz np rigida sphinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a moze moje uzywane kółeczko w bardzo dobrym stanie za 100zł?Mavic x221 Dt champion DialNZ na maszynówkach kontakt gg w podpisie aukcja itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 1.szakq ile waży to koło ? 2.a może to i czy facet nieoszukuje z wagą? http://allegro.pl/item101327736_nowe_super...dale_coda_.html 3. "albo Novateca pod tarczę za 75 lub pod V-ki za 48 i" czym się różnią pod Vki a pod tarcze? 4. ile średnio kosztuje zaplatanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roge Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 1.szakq ile waży to koło ? 2.a może to i czy facet nieoszukuje z wagą? http://allegro.pl/item101327736_nowe_super...dale_coda_.html 3. "albo Novateca pod tarczę za 75 lub pod V-ki za 48 i" czym się różnią pod Vki a pod tarcze? 4. ile średnio kosztuje zaplatanie? 2.Raczej nie oszukuje. 3.Piasta pod tarcze ma mocowanie do tarczy, przeważnie jest cięższa. Oczywiście mając taką piastę można także korzystać v-ek. Piasty pod tarcze są przeważnie droższe i cięższe. 4.W zależności od serwisu od 30 zł wzwyż. Na Allegro można trafić niezłe używane kółka. Sam kupiłem za 180zł kółko pod tarczę, wystarczająco sztywne i na dobrych częściach, ważące poniżej 780g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 hm... obrecz 440gr szprychy pewnei ze 200 i piasta nie mam pojecia od zwykla piasta na maszynkach za 65zł wiec pewnie ze 200 tez jakies 850 to pewnie bedzie maks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 jak wypatrzycie jakieś aukcje na allegro to też mówcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 szaq jeszcze jedno sprzedajesz razem z oponą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 o oponie nigdzie nic nie pisze ale jak ci bardzo zalezy to moge dodac na wpol zuzyta w dobrej cenie mam maxxisa highrollera 2,1 ewentualnie michelina x-front 2,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKARAMANGA Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 novatec + alexrims ace18 + DT alex ace 18 jest miękki. na przód ok. z tylnym obchodzić się delikatnie. Choć DT wiele wybaczą. Tańsze od DT są Sapimy, tez b. dobre szprychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 alex ace 18 jest miękki. na przód ok. z tylnym obchodzić się delikatnie. Choć DT wiele wybaczą. Tańsze od DT są Sapimy, tez b. dobre szprychy. Ace 18 dla 80 kilowego bikera bedzie dobra ? OCzywiscie na przod . CHce koleczko zlozyc , juz z 2 miechy sie zastanawiam na jakich czesciach ... Ace 18 czy DM18 ? cena podobna , moze troche wagowo sie roznia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ro35 Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ace 18 dla 80 kilowego bikera bedzie dobra ? OCzywiscie na przod . CHce koleczko zlozyc , juz z 2 miechy sie zastanawiam na jakich czesciach ... zmieniałem niedawno kółko, przód (priorytet - ma się długo kręcić bez częstych wizyt w serwisie) 100 kilowy biker (ale jest dobrze, ubyło dwa kilo, mam nadzieję na kolejne pięć :>) podobne dylematy, alex czy sunn... wybrałem rigidę sphinx - przyzwoite opinie w necie, dobra waga, świetna cena - http://www.poreba.carrer.pl/index.php?i=of&id=dri4-13 do tego piasta dt cerit ( z wyglądu onyx oem - identyczna jak w giancie xtc carbon 10k zl) za 109zl, szprychy dt. zaplecione u dobrego mechanika, po 300km koło nie wykazuje żadnego bicia jestem zadowolny, całkowity koszt to 220zl (bez zacisku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.