Skocz do zawartości

[Buklak] Jaki markowy buklak do 150 zl mozecie polecic?

logiclogic

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie cos do w/w kwoty do 3 L.

Wazna sprawa jest czyszczenie samego srodka, co sie wiaze z dobrym dojsciem do niego.

Zapewne wielu z Was mialo lub ma cos takiego, wiec czekam na jakies sensowne propozycje.

1.Deuter

2.Camelbak.

3.........

4.........

5.........?

Napisano

Jak w temacie cos do w/w kwoty do 3 L.

Wazna sprawa jest czyszczenie samego srodka, co sie wiaze z dobrym dojsciem do niego.

Zapewne wielu z Was mialo lub ma cos takiego, wiec czekam na jakies sensowne propozycje.

1.Deuter

2.Camelbak.

3.........

4.........

5.........?

Source , link http://www.hudysport.pl/pl/plecaki_akcesoria

Napisano

Jak wyżej, zamiast Deutera bierz Source'a, bo to ten sam bukłak praktycznie, jedynie Deuter dodaje swoje logo :-) Poza tym jak najbardziej polecam, wykonany profesjonalnie, ustnik ekstra 

Napisano

Polecam Source. Kupiłem w tym roku 3L za 90zł właśnie w HudySport. Co do bukłaka nie moge się do niczego przyczepić, do sklepu również. Pełna profeska. Jakbyś miał jakieś pytania to pisz śmiało. :))

• Mod Team
Napisano

Hydrapak Reservoir to bardzo dobry bukłak, polecam, wywijasz na lewą stronę i normalnie myjesz, bardzo wygodne, wcześniej używałem source Clearpaka i była lipa, trudne dojście do wnętrza.

Oprócz tego masz zapięcie na szynę, magnesik na rurkę i całkiem wygodny system wypinania rurki, jest ok :)

• Mod Team
Napisano

Jeśli chodzi o najlepszy bukłak to wybór między Sourcem i Hydrapakiem. Obie firmy mają bardzo dobre produkty, sam używam Hydrapaka 3l. i jestem zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...