Dworniok Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Witam! Dostałem od kolegi nowy pulsometr firmy crane. Ale mam problem z ogarnięciem, nie posiada żadnej instrukcji obsług. Prosiłbym o polską wersję do modelu MD15168
szybkilopez Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Popatrz tu http://www.kaufnet.pl/download.html
Piehursson Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Tutaj masz pełną wersję instrukcji do Lifetec MD15215. to jest dokładnie ten sam pulsometr co Twój Crane MD 15168 tylko w innym "opakowaniu".
Dworniok Napisano 21 Lipca 2013 Autor Napisano 21 Lipca 2013 Pulsometr niczego sobie, jak na taką cenę to licznik jest świetny. Tylko mam mały problem, mianowice ustawiłem sobię, żeby rozlegał się dźwięk po przekroczeniu strefy a tu nic. Wogóle nic nie słychać nawet po nacisnięciu klawiszy co jest nie tak?
siwol Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Trzeba przytrzymać ok kilku sekund przycisk podświetlenia. Pulsometr niczego sobie, jak na taką cenę to licznik jest świetny. Tylko mam mały problem, mianowice ustawiłem sobię, żeby rozlegał się dźwięk po przekroczeniu strefy a tu nic. Wogóle nic nie słychać nawet po nacisnięciu klawiszy co jest nie tak?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.