kitof26 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam krótko i zwięźle na ile krzyży zaplecione są te koła http://www.bikestacja.pl/pl/kola-dt-swiss-370-cl-dt-xr400-cn-spoke-aero-1652g.html ? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 mi to wygląda na klasyczne 3 krzyże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 3 krzyże, ale mało klasyczne, bardziej nowatorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ja nie widzę w tym zaplocie żadnych nowatorskich rozwiązań. A może jednak... wobec tego nie wiedziałem, że potrafię zaplatać koła nowatorsko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 No właśnie - żadne nowatorskie rozwiązanie. Zaplot na 3 krzyże ale na 32 szprychy i dlatego wygląda trochę dziwniej niż 36. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.