ksawcio97 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam, Planuje zakup pedałów SPD do butów Shimano SH M082. Są to moje pierwsze buty, nigdy w takich nie jeździłem. Zastanawiam się nad wyborem. Może coś poradzicie. Budżet wynosi do 100 zł. Pozdrawiam P.S Podobają mi się Shimano PD-M505. Będą ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MsRIFU Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Za 100 zł możesz kupić Shimano m520 lepszej klasy od tych które podałeś, możesz ewentualnie dorzucić 50 zł i kupić Shimano m540 różniące sie od 520 tylko tym, że chodzą na łożyskach maszynowych i dłużej wytrzymają bez luzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ale te co podałem będą ok? Na początek może takie bo nie wiem jak mi pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MsRIFU Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Będą dobre, ale lepiej dorzucić te 20 zł i kupić M520 moim zdaniem. Jak pojezdzisz troche w spd to nie bedziesz sobie wyobrażał już jazdy bez nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Zapraszam do skorzystania z wyszukiwarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.