edi7777 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Hej, nie mam przy sobie roweru jeszcze przez jakieś 2 tygodnie a zamawiam różne części i przy okazji zamówiłbym sobie te śrubki mocujące klamki do kierownicy - może mi ktoś powiedzieć jaki to jest gwint i długość? Niestety avidowe manuale milczą w tym temacie a sam sobie aktualnie tego nie sprawdzę. To samo pytanie mam do śrubek mocujących manetki X9 do kierownicy - były chyba troszkę większe no i po 1 śrubce na manetke, a nie jak w juicy 2 śrubki na klamkę. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Jakby to kogoś interesowało to do tych obejm pasują śrubki o gwincie M5 - dostałem takie info od sklepu który akurat miał te hamulce na stanie. Do manetek x9 jeszcze nie wiem na 100% ale pamiętam że chyba tam jest minimalnie większy imbus i gwint czyli pewnie M6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.