Yarpenn Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam! Niedaleko mojej pracy sprzedają odzież m.in. firmy Brubeck. Cenowo mi pasuje (ok 190 PLn za spodenki z szelkami na rower), tylko nie znam się na jakości tego... czy to dobre ciuchy na rower? (takie warunki, jak teraz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A jaka wkładka w tych spodenkach ? zakładam ze krótkie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Spodenki bez szelek: http://allegro.pl/brubeck-termo-meskie-spodenki-rowerowe-rozm-l-i3309126103.html I z szelkami: http://allegro.pl/brubeck-meskie-spodenki-rowerowe-na-szelkach-ro-xl-i3295596139.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Oglądałem z bliska te spodenki i nie wywarły na mnie dobrego wrażenia - szukałbym czegoś innego. Poza tym spodenki z szelkami mają tak wysoki przód ,że trzeba się rozbieraćżeby się wysikać. Większość porządnych firm pomyślało o tym i robi robi niski przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Poza tym wkładka w tych Brubeckach jakaś podejrzana. Za tą cenę można wyrwać pewniejsze i bardziej sprawdzone modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Hmmmm... Pewniejsze i sprawdzone modele? Jakieś propozycje? Muszę koniecznie coś kupić (stare się zużyły i są za duże - schudłem 20 kg...), Brubecki widziałem mają niezłą opinię i mógłbym przymierzyć... To co, może polecane w innym temacie Vezuvio Lafonte? http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/vezuvio_czarne_lafonte.html Tylko tutaj musiałbym strzelić z rozmiarówką, bo to przez neta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Te Vezuvio z wkładką LaFonte godne polecenia. Sklep ok więc nie będą robili problemu z ewentualną wymianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Podaj w zamówieniu lafonte swoje wymiary chłopaki skonsultują to z krawcowa i ona dobierze tobie rozmiarówkę ja tak kupowałem co do spodenek pampers jest idealny oczywiście dla mnie.Materiał hmm tu w bardziej w ciepłe dni spodenki z lidla dawały większą oddychalność Jakość materiału super wykonanie samych spodenek też świetne ale po 3tyś km przejechanych jedna nić na szwie puściła po za tym zero zużycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Niedługo moje imieniny więc wiem, co sobie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.