Zogi Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam. Postanowiłem swego czasu wsiąść się za renowacje Ukrainy,jeszcze nie jest skończona ale muszę się już pochwalić Rama pryśnięta na Arkusie,nowa korba,siodło,sztyca,kierownica,pedały,błotniki,lampki dynamo.Zostały tylko koła do zrobienia i kupno łańcucha oraz gripów;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No no gratulacje ... przypomniały się lata dzieciństwa To był sprzęt typu "gniotsa niełamiotsa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franiuu Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Wygląda bardzo ładnie. Piękny kolor. Jeszcze chwyty i napęd i będzie miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zogi Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Tak się zastanawiam co do obręczy czy brać nierdzewną Rigide Westwood czy zwykłą alumioniowa produkowaną w Jastrowiu.Chcąc zrobić na Rigidzie na szprychach nierdzewnych + Torpedo + alu joy wyniesie mnie to ponad 230zł + opony i dętki.Na Jastrowskiej koszt dużo mniejszy ale wizualnie słabo.Sam nie wiem co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawat Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Tak się zastanawiam co do obręczy czy brać nierdzewną Rigide Westwood czy zwykłą alumioniowa produkowaną w Jastrowiu.Chcąc zrobić na Rigidzie na szprychach nierdzewnych + Torpedo + alu joy wyniesie mnie to ponad 230zł + opony i dętki.Na Jastrowskiej koszt dużo mniejszy ale wizualnie słabo.Sam nie wiem co robić. Piękne wykonanie ,a co do obręczy to proponuję Rigide Westwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.