Skocz do zawartości

[sklep] skiteam

ssslawecki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ludzie napiszcie gdzie na stronie skiteamu sa rowery z 2004 bo chyba slepy jestem :) Zastanawiam sie w sumie nad jakims GF ale chyba zloze cos na allegro do 2000...

• 2 tygodnie później...
Napisano

ałć..., około trzy miechy temu kupiłem GF za 3600 a teraz ten sam model za 3 kawałki mają w ofercie :glare:

to nie tak miało być :angry:

Napisano

Dzizas jaki to jest bez sens po co oni robia liste rowerow, ktory dawno nie ma. Ostatnio napalilem sie na GF tass dzwonie do salonu wspolpracujacego ze ski teamem a oni ze tych rowerow nie maja od zimy w normalnych rozmiarach. Podobno zostal jeden 23' chyba. :035:

Wie ktos moze czy maja jeszcze HKEKa? No jak nie tass to juz bedzie zaje*** sprzet :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Apropo promocji, nie wiecie czy obejmuje tylko w sklepach skiteam, czy u dealerów też można dostać te rowerki z 2005 po promocyjnej cenie? I jak to jest z dostępnością np. GF Marlina bo z tego co tu czytam na forum to niezły bike za 1999zł ale jestem z Opola wiec jesli promocja nie obejmuje dealerow to moge pomażyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...