mazii24 Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam wszystkich Mam pytanko co do sklepu w Poznaniu MUSZAK SKI szczególnie chodzi mi o ofertę Scotta 2006 model Scale 60 , cena w tym sklepie nie odpowiada cenie wystawionej przez producenta :034: czy jest to mozliwe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To jest jakieś przegięcie. Moim zdaniem pomyłka admina. Zobacz na oficjalnej stronie Scotta: Scale 60 W Niemczech kosztuje ok. 800 eur. Kupuję taki rower za 2 tygodnie. Jedna rzecz do której mam obawy to prowadzenie linek dolną rurą i manetki dual control Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ten Scott ma Dual Controle i przerzutkę z tyłu 751. Czy to chodzi dobrze? Nie powinna być 760? Czy ktoś z Poznania orientuje się, czy w którymś ze sklepów w Poznaniu można kupić walizkę narzędziową w cenie do 200zł? Będę przejeżdzał w piątek i chętnie bym sobie sprawił takie cuś. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ten Scott ma Dual Controle i przerzutkę z tyłu 751. Czy to chodzi dobrze? Nie powinna być 760? Czy ktoś z Poznania orientuje się, czy w którymś ze sklepów w Poznaniu można kupić walizkę narzędziową w cenie do 200zł? Będę przejeżdzał w piątek i chętnie bym sobie sprawił takie cuś. Z góry dzięki. Witam, mam Scotta scale 60 polecam jest to moj 3 rower w ciagu 3 lat. Najlepszy polecam przezutka dziala znakomicie. Jeszzcze raz polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.