venom7 Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam Chciałbym się przesiąść z roweru cross-owego na kolarzówkę. Porzyczyłem od kolegi i różnica w jeździe jest ogromna. Jestem jednak zielony w temacie mtych rowerów. Doradzilibyści mi jakieś konkretne modele? Jeśli chodzi o cenę to na pierwszy taki rower wolałbym dużo nie wydawać. Wiem, że kolega kupiłem na allegro nową za 2000zł. Tyle za pierwszą kolarkę nie dam. Jakoś do 1000zł .na razie chce się jednak zorientować jak to wygląda cenowo i osprzętowo. Mam okazję też kupić mocno starą kolarzówkę za 400zł. Boje się jednak ,zę szybko się rozwali. A nowa to zawsze nowa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.