blasterpl Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Zakupiłem rzeczony amorek i poszukuje do niego serwisówki czy ktoś może się nią ze mną podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Panowie podłączę sie do tematu i podbiję temat. Potrzebuję serwisówki do 66 ATA / 09. Potrzebuję rozebrać i przeserwisować amor, przekopałem net i nic konkretnego nie znalazłem. Są filmiki ale do troszkę innych typów lub roczników, jak by ktoś miał jakies info czy link będę wdzięczny. Chodzi o ten amor http://www.marzocchi.com/template/detailProdotti.asp?idC=1693&IdFolder=113&idMY=56330&IdOggetto=56398 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Serwis zrobiony. Skompilowałem wiedzę z kilku wątków i wziąłem byka za rogi. Operacja się udała pacjent przeżył i ma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi