blasterpl Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jak koledzy sugerują pokonywać to badziewie,ostatnio złapałem 2 gumy : 1.Zwalniać-jest bezpiecznie dla dętek ale strata czasu 2.Skakać- duże ryzyko złapania kapcia ale nie tracimy czasu.Jeśli skakać to jaka technika,jaka szybkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 heh szybkość jak najszybsza techniką bunny hopa i jak masz zamiar atakować przeszkody z ostrymi krawędziami to napompuj więcej powietrza, ja jeżdżę na 3,5bar a mam u siebie same ostre kamienie, rynienek też jest sporo. Chyba że masz 200mm skoku w rowerze to wtedy rynienki możesz olać to jest podobnie jak z dziurami na drodze jak jedziesz autem, jak jest mała i przejedziesz wystarczająco szybko to koło nie zdąży wpaść do końca, i wtedy auto jak i kierowca mniej odczuwa skutki przejechania po dziurze. Czyli przez rynienki albo powoli albo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.