djdan Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Witam! Miałbym na sprzedaż ten rowerek: http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/237/foto:1/ Kupiłem go 1,5 roku temu, czyli jeżdżony jeden sezon, jeśli sporadyczne przejażdżki można nazwać jeżdżeniem. W sumie zrobiłem jakieś 700km, z czego połowa po asfalcie. Dodatkowo w międzyczasie złożyłem sobie taką pół-szosę i to na nim głównie jeżdżę . Opony oryginalne. Przerzutek od nowości jeszcze nie ustawiałem (XTR działają jak trzeba). O Fox'ach nawet nie wspominam bo ich działanie to cud-miód. Blokada w przednim "mur-beton", a w tylnym pro-pedal damping utwardza jak trzeba. Dodatkowo nie robiłem im serwisu, bo nie trzeba było- świadczy to o b. niskim przebiegu. Wszystko jest w oryginale, oprócz mostka (Boplight Race), który zmieniłem dla wygody na dłuższy i tarczy przedniej (203 Hayes), którą nie wiem po co zmieniłem (chyba dla szpanu). W specyfikacji z linku są inne manetki i korba, bo moje wersja była robiona na Niemcy (manetki XTR, korba Race Face jak na zdj- wartość samej korby ponoć ~1000zł ) Na ramie nie ma żadnych odprysków. Przykleiłem kilka naklejek, żeby nie wyglądała tak "łyso". W łańcuchu jest założona złota spinka (+10 do szpanu), żeby było go łatwiej czyścić. Rowerek można oglądnąć na żywo i się przejechać- gorąco zachęcam. Co do wysyłki- do uzgodnienia, na koszt kupującego. Istnieje możliwość negocjacji- oferty proszę kierować na PW. Jeśli rowerek nie sprzeda się w całości, mogę rozważyć sprzedaż na części, pod warunkiem, że znajdzie się chętny na ramę. Apropo. Rozmiar ramy to "S"- wymiary mogę podać zainteresowanym. Może się wydawać mała, jednak jest wystarczająca nawet dla osoby 180cm. Rowerek naprawdę w idealnym stanie. Nie ma żadnych luzów. Jak na fulla jest bardzo lekki. Zawieszenie wybiera nawet najmniejsze nierówności. Dodam, że mam jakieś książki do niego (od GIANT'a i FOX'a). Zdjęcia jak będą chętni zrobię i wyślę, bo obecnie nie mam czasu. Czekam na oferty i pozdrawiam!
djdan Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 up! Dodam, że rowerek nie był odpicowany do zdjęć- jak stał, tak zrobiłem zdjęcia.
Mod Team safian Napisano 1 Lipca 2013 Mod Team Napisano 1 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.