Trin Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Dziś w końcu zakupiłem rękawiczki. Jazda codziennie rano o godz. 6.00 dostarczała niezapomnianych przeżyć moim dłoniom Wcześniej oglądałem już rękawiczki, ale jakoś nie mogłem się przekonać do żadnych. Prawdopodobnie była to kwestia złego dopasowania rozmiaru. Mam małe dłonie [nie]stety w związku z tym potrzebuję rozmiar S W sklepie w Ząbkach przymierzyłem kilka i oto zostały takie rękawiczki CHIBA Całość wykonanan z miłego w dotyku materiału. Bardzo estetyczne wykonanie W środku nie gryzą żadne szwy. Materiał zewnętrzny jest "lekko" przewiewny. Tasiemki są odblaskowe ... Spód to tkanina zamszowa z wkładkami żelowymi dodatkowo wzomocniona na zgięciu. Przy okazji producent zastosował miły patent - wszyte tasiemki do ściagania rekwiczek ze spoconych dłoni Cena: 50 zł Zobaczymy za miesiąc jak będą wygladały :wink: Dziś w końcu zakupiłem rękawiczki. [ciach] No tak co ślepy nie doczyta to zmysli ... :glare: Rękawiczki są firmy Chiba adres CHIBA.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deef Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Kupiłem te same rękawiczki, za podobną cenę, w tym samym sklepie. Jak na razie są OK. Na pewno najwygodniejsze, jakie przymierzałem, no i XL bo mam wielkie łapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 mam takie, tylko że czerwone =] Już od jakiegoś roku. Sprawują się doskonale i nie przejawiają chęci rozpadnięcia się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Rękawiczki przejechały juz [cirka] 1800km ... widac na nich pierwsze oznaki używania ... [prawa rękawiczka] na górze przeszycie pod tasiemkami odblakowymi puściło... na górnej tkaninie widać pozaciągane nitki rzepem .... strzępią się obszycia kciuków ... widac efekty uzywania gripów :034: [lewa rękawiczka] wytarcia od spodu w miajscach wkładek żelowych oraz podobne pozaciągana tkanina od rzepów... z plusów dodam że są IMHO piekielnie wygodne i doskonale mi leżą ... obawiam się jednak, że trzeba będzie na przyszły sezon zakupić albo takie same albo zupełnie zmienić model /firmę jeżeli zużycie tych bedzię postępowało w takim tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi