Trin Napisano 10 Maja 2006 Napisano 10 Maja 2006 Dziś w końcu zakupiłem rękawiczki. Jazda codziennie rano o godz. 6.00 dostarczała niezapomnianych przeżyć moim dłoniom Wcześniej oglądałem już rękawiczki, ale jakoś nie mogłem się przekonać do żadnych. Prawdopodobnie była to kwestia złego dopasowania rozmiaru. Mam małe dłonie [nie]stety w związku z tym potrzebuję rozmiar S W sklepie w Ząbkach przymierzyłem kilka i oto zostały takie rękawiczki CHIBA Całość wykonanan z miłego w dotyku materiału. Bardzo estetyczne wykonanie W środku nie gryzą żadne szwy. Materiał zewnętrzny jest "lekko" przewiewny. Tasiemki są odblaskowe ... Spód to tkanina zamszowa z wkładkami żelowymi dodatkowo wzomocniona na zgięciu. Przy okazji producent zastosował miły patent - wszyte tasiemki do ściagania rekwiczek ze spoconych dłoni Cena: 50 zł Zobaczymy za miesiąc jak będą wygladały :wink: Dziś w końcu zakupiłem rękawiczki. [ciach] No tak co ślepy nie doczyta to zmysli ... :glare: Rękawiczki są firmy Chiba adres CHIBA.de
deef Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Kupiłem te same rękawiczki, za podobną cenę, w tym samym sklepie. Jak na razie są OK. Na pewno najwygodniejsze, jakie przymierzałem, no i XL bo mam wielkie łapy.
sp0q Napisano 28 Czerwca 2006 Napisano 28 Czerwca 2006 mam takie, tylko że czerwone =] Już od jakiegoś roku. Sprawują się doskonale i nie przejawiają chęci rozpadnięcia się ;]
Trin Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Napisano 28 Czerwca 2006 Rękawiczki przejechały juz [cirka] 1800km ... widac na nich pierwsze oznaki używania ... [prawa rękawiczka] na górze przeszycie pod tasiemkami odblakowymi puściło... na górnej tkaninie widać pozaciągane nitki rzepem .... strzępią się obszycia kciuków ... widac efekty uzywania gripów :034: [lewa rękawiczka] wytarcia od spodu w miajscach wkładek żelowych oraz podobne pozaciągana tkanina od rzepów... z plusów dodam że są IMHO piekielnie wygodne i doskonale mi leżą ... obawiam się jednak, że trzeba będzie na przyszły sezon zakupić albo takie same albo zupełnie zmienić model /firmę jeżeli zużycie tych bedzię postępowało w takim tempie
Rekomendowane odpowiedzi