maciej83 Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Rozglądam się mocno za nowym kolem an tył. Generalnie nie przejmuję się specjalnie wagą koła ważne rzeby wytrzymywało obciążenie 104 kilogramów. Co możecie polecić jako trwałe rozwiązania. Jedno co wiem nyple będą mosiężne:D poza tym jestem otwarty na sugestie. Aha hamulce Vki.
lukaszooo Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Pod koniec tygodnia albo na początku przyszłego będę miał takie u siebie (nówki na sprzedaż): do tego będzie też czarna kaseta z 8 ząbkami ;-) chcesz się skusić? osobiście mam te koła na swoim rowerze (obecnie 80kg), ale mają duży stożek i potrzeba wentylka AV 48mm (nie krótszy), ale są bardzo dobre. • koło MTB pod hamulec V-brake • obręcz aluminiowa 6061-T6, stożkowa, 3 komorowa • piasta aluminiowa, łożyska kulkowe • na kasete 8/9 • nyple, szprychy srebrne, nierdzewne 36 szt. • waga: 1240 g. p.s. cena myślę, że też przystępna bo 160,00 zł za całość (koło + kaseta), + wysyłka kurierem 17,00 zł pozdrawiam.
maciej83 Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 mam coś podobnego raczej się nie sprawdzi chce pozadnego koła na dobrej piaście
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.