outta82 Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam, ktoś był by chętny na zakup http://allegro.pl/olej-progold-prolink-extreme-118ml-wkreceni-i3266600422.html, wspólny koszt wysyłki i było by naprawdę przystępnie cenowo. Wpisujcie się jak coś, a potem dogadamy się odnośnie zamówienia. Na zgłoszenia czekam do 21.06 ( piątek ). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Wziąłbym jedną buteleczkę, akurat mi się fl kończy. Tylko dlaczego w aukcji jest zakup w parach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Wziąłbym jedną buteleczkę, akurat mi się fl kończy. Tylko dlaczego w aukcji jest zakup w parach? Aukcja dotyczy 1 butelki 118ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja tez wziąłbym jedną butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Siema, to jak Derwisz, Zadra, bierzemy ten magiczny olej? W pon. zamówię, zapłacę i w Trn się ustawimy to rozdzielę i się rozliczymy. Pasi? Chyba że ktoś jeszcze chętny to przez weekend można się podpiąć pod zamówienie. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Nie spojrzałem na temat, myślałem że napiszesz na priv. Myślę że możemy się spotkać gdzieś między Golubiem a Toruniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Nie bardzo rozumiem w jaki sposób można zaoszczędzić na wspólnym zakupie skoro do KAŻDEJ butelki jest doliczany koszt wysyłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.