TomBrady Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Witam, mam problem z przednią przerzutką. Przerzutka używana. Problem w tym, że linka nie daje rady jej przesuwać. Ręką, przy użyciu bardzo dużej siły, jestem w stanie podnieść ją na środkowy blat, przerzutka zostaje w tym położeniu (linka cały czas jest odczepiona). W dół, na najmniejszą zębatkę mogę ją przesunąć ręką przy użyciu trochę mniejszej siły. Zdjąłem ją z ramy i obejrzałem przerzutkę, ale nie bardzo widzę tam jakąkolwiek możliwość rozebrania czy regulacji, bo wydaje mi się, że tak jakby sprężyna się zablokowała? Jesteście w stanie coś powiedzieć po moim opisie? I drugie pytanie dotyczące rozkucia łańcucha HG-53. Czy ten łańcuch mogę normalnie rozkuć i wstawić spinkę? Zdziwiło mnie to, że piny wyglądają dla mnie na dużo mniejsze niż w moim poprzednim łańcuchu (8-rzędowym). Tak jak na zdjęciu, mam wypchnąć tą srebrną część + to co jest w środku?
Mod Team safian Napisano 18 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.