redgwor Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 witam mam do zapełnienia jedno miejsce pracy w serwisie rowerowym (Schwarzwald) w przyszłym sezonie od lutego wymagania jakie stawia pracodawca-( jestem jego pracownikiem, żadnych posredników , prowizji czy innych cudów) -Niemiecki w stopniu podstawowym - znajomość tematu serwis, komponenty itd.- bardzo dobra (nie ma czasu na szkolenie) CV na maila gwor68@gmail.com proszę o zdjęcie wszelkie info skype radgwor witam mam do zapełnienia jedno miejsce pracy w serwisie rowerowym (Schwarzwald) w przyszłym sezonie od lutego wymagania jakie stawia pracodawca-( jestem jego pracownikiem, żadnych posredników , prowizji czy innych cudów) -Niemiecki w stopniu podstawowym - znajomość tematu serwis, komponenty itd.- bardzo dobra (nie ma czasu na szkolenie) CV na maila gwor68@gmail.com proszę o zdjęcie wszelkie info skype radgwor zapomniałem dodać że praca na stałe czyli cały rok więc przeprowadzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A niemiecki jest konieczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redgwor Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A niemiecki jest konieczny ? jak napisałem w ogłoszeniu tak jak najbardziej wystarczy podstawowy do codziennej komunikacji pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Zdjęcie do CV jest nielegalnym "zabiegiem", można podciągnąć to pod dyskryminację. Lepiej na to uważać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) No to praktycznie wszystkie firmy do których aplikowałem po studiach łamią prawo Zresztą i tak musisz iść na rozmowę kwalifikacyjną, więc "każdy widzi jaki koń jest" Już pomijam fakt, że są takie zawody gdzie aparycja czy figura jest kluczowa. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez kamfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redgwor Napisano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Zdjęcie do CV jest nielegalnym "zabiegiem", można podciągnąć to pod dyskryminację. Lepiej na to uważać. nie musisz mi go wysyłać ,gdybyś uważnie przeczytał to nie warunek tylko prośba ale problem z czytaniem jest pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 CV na maila gwor68@gmail.com proszę o zdjęcie Mój błąd? nie musisz mi go wysyłać Wyobraź sobie, że nie szukam pracy, zwróciłem tylko uwagę na nielegalną procedurę. Czytać ze zrozumieniem mój rocznik uczono w podstawówce, więc nie jest źle. Możesz mi wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Do pracy w niemczech zdjecie ? chyba nie rowery sie tam naprawia bo co za roznica jaka morda siedzi gdzies na zapleczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi