Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

mam do zapełnienia jedno miejsce pracy w serwisie rowerowym (Schwarzwald) w przyszłym sezonie od lutego

wymagania jakie stawia pracodawca-( jestem jego pracownikiem, żadnych posredników , prowizji czy innych cudów)

-Niemiecki w stopniu podstawowym

- znajomość tematu serwis, komponenty itd.-  bardzo dobra (nie ma czasu na szkolenie)

CV na maila  gwor68@gmail.com  proszę o zdjęcie

wszelkie info  skype radgwor

W dniu 17.06.2013 o 19:07, redgwor napisał:

witam

mam do zapełnienia jedno miejsce pracy w serwisie rowerowym (Schwarzwald) w przyszłym sezonie od lutego

wymagania jakie stawia pracodawca-( jestem jego pracownikiem, żadnych posredników , prowizji czy innych cudów)

-Niemiecki w stopniu podstawowym

- znajomość tematu serwis, komponenty itd.-  bardzo dobra (nie ma czasu na szkolenie)

wszelkie info  skype radgwor

zapomniałem dodać że praca na stałe czyli cały rok więc przeprowadzka  :)

Napisano
  W dniu 22.06.2013 o 10:58, Puklus napisał:

A niemiecki jest konieczny ?

jak napisałem w ogłoszeniu tak jak najbardziej wystarczy podstawowy do codziennej komunikacji

pozdrawiam

Napisano (edytowane)

No to praktycznie wszystkie firmy do których aplikowałem po studiach łamią prawo :P Zresztą i tak musisz iść na rozmowę kwalifikacyjną, więc "każdy widzi jaki koń jest" ;)

Już pomijam fakt, że są takie zawody gdzie aparycja czy figura jest kluczowa.

Edytowane przez kamfan
Napisano
  W dniu 24.06.2013 o 20:22, shortee napisał:

Zdjęcie do CV jest nielegalnym "zabiegiem", można podciągnąć to pod dyskryminację. Lepiej na to uważać.  

nie musisz mi go wysyłać ,gdybyś uważnie przeczytał to nie warunek tylko prośba ale problem z czytaniem jest :)

pozdrawiam

Napisano

W dniu 17.06.2013 o 20:51, redgwor napisał:

Mój błąd? :P

W dniu 25.06.2013 o 17:49, redgwor napisał:

nie musisz mi go wysyłać

Wyobraź sobie, że nie szukam pracy, zwróciłem tylko uwagę na nielegalną procedurę. Czytać ze zrozumieniem mój rocznik uczono w podstawówce, więc nie jest źle. Możesz mi wierzyć.   

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.