Mongol96 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam! W najbliższym czasie chcę złożyć mojej mamie rower na ramie, jak powyżej. Na początku chciałem ramę czarno-białą, lecz nigdzie nie mogę jej dostać w rozmiarze 16,5". Ta też jej się podoba, lecz mam problem z amortyzatorem. Twierdzę, że lepiej byłoby wstawić biały model (planuję XCR-a, z czarną półką), mama natomiast twierdzi, że będzie brzydki (kojarzy jej się z samochodami, gdy ma jedne drzwi czerwone, drugie białe, niebieską maskę, itd. ) i wmawia mi, że lepiej będzie pasował "czarnuch". Według mnie będzie w takim przypadku nieco "smutny", jak dla kobiety. I tu mam pytanie: czy biały będzie pasował do turkusowego? I druga sprawa: może ktoś z Was ma rower złożony na tej konkretnej ramie? Jeśli tak, to proszę o jakieś zdjęcia Będę dźwięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 W końcu to ma być rower dla mamy a nie dla Ciebie, więc poskładaj jaki mama sobie życzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ewentualnie pokaż takie zestawienie na innych przykładach. Moja dziewczyna ma Scott'a Contessa Scale 920 - czarny rower z białym XCR-em i wygląda bardzo dobrze, na zdjęciu po prawej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamm Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam,ja skladałem Żonie rowerek na tej ramie (w wersji czarno białej). Na poczatku chcialem tez dac bialy amortyzator, ale Żona chciała czarny :-) Po zmontowaniu sam stwierdziłem, że był to dobry pomysł. Zamieszczam zdjęcie tego roweru, pomimo że ciut inna kolorystyka, ale może coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 poskładałem taki rowerek, rama czarno turkusowa i czarny amor, pasuje zdecydowanie lepiej niż biały. A Ty Mangol lepiej słuchaj mamy, skoro rower ma być dla niej a nie zakładasz wątek kolorystyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mongol96 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Oj tam oj tam Rama zamówiona i do tego czarny XCR. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Rzuć okiem tu: http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/3433-accent-tormenta-lady/ Kolega z forum składał rower na tej ramie Tak "biały" będzie pasował do turkusowego, zawsze możesz pomyśleć o dodatkach w kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Z tym białym wygląda jak krowa na pastwisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 krowa na pastwisku Rozumie, że też masz taką opinię o swoim rowerze? Chyba, że to sarkazm, to zwracam honor bądź zdjęcie Felta to przykrywka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Felt to składak z resztek , żeby w zimie nie maltretować właściwego roweru, i jego wygląd jest mi obojętny natomiast ten biało-czarno-biały Tormenta wygląda jak krowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Jeżeli chcesz zrobić mamie przyjemność, to Jej posłuchaj. Moim skromnym, z czarnym amortyzatorem rama wygląda lepiej, tyle że tu nie chodzi o gusta kogokolwiek, tylko o zadowolenie użytkownika = Twojej mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Przecież już jej posłuchał, napisał, że kupił czarny amor . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.