Mod Team Puklus Napisano 17 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Chce sobie kupić ten cudny środek smarny jednak widzę ze jedne mają zieloną zakrętkę inne czarną ... nic nigdzie pisać nie chce, z tego co sie chyba zorientowałem to zielony jest jak by na mokre warunki. A w ogóle różnią sie te oleje coś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 To są po prostu różne aplikatory. Zielony lepszy. Ale w środku ten sam olej siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 I wszystko jasne, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 To są po prostu różne aplikatory. Zielony lepszy. Ale w środku ten sam olej siedzi. Dużo lepszy? Bo buteleczkę z czarnym aplikatorem można mieć za 20 zł a z zielonym za ponad 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoki Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a ja polecam olej do lancuchow wozkow widlowych firmy JUNGHEINRICH nr materialowy 29201280 swietnie smaruje ale lapie brod trzeba czysc lancuch i naped co ok. 200 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No to faktycznie godny polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja kupiłem tu, rozlewany z butli 5L 100ml http://allegro.pl/olej-smar-do-lancucha-rohloff-100-ml-oryginalny-i3493794494.html Jak ktoś kupi niech da znać, czy to na 100% prawdziwy rohloff. W porównaniu do mojego starego wydaje się być ciemniejszy i nie tak gęsty, ale może jestem przewrażliwiony. Ewentualnie mój stary rohloff może nie był oryginalny, bo kupiony w ctbike w buteleczce 75 ml. Podobno nigdy takich nie było org. Z drugiej strony smarował super i buteleczka starczyła na dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a ja polecam olej do lancuchow wozkow widlowych firmy JUNGHEINRICH nr materialowy 29201280 swietnie smaruje ale lapie brod trzeba czysc lancuch i naped co ok. 200 km Weź wyjdź. Raz że to nie na temat dwa że rozmawiamy o chyba najdroższym oleju (i ponoć bardzo dobrym) więc oleju typu Pilarol nie musisz polecać, sam sobie wyjaśniłeś dlaczego. Ja się na rozlewajki z allegro nie skuszę, chyba na tym forum widziałem kiedyś tekst typu "jaką masz pewność że nie kupisz Rohloffa rozmieszanego pół na pół z olejem słonecznikowym z Biedronki?" A raz mogę zaszaleć i kupić w małym opakowaniu, tylko jak się do oleju przekonam to fajnie jakby został dozownik do napełnienia przy jakimś grupowym zamówieniu z ziomkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ja mam z zieloną i jest super jak mi się skończy kupuję banieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Raz że to nie na temat dwa że rozmawiamy o chyba najdroższym oleju (i ponoć bardzo dobrym) Są lepsze i droższe, ale nie podam nazwy, bo znowu trafi się jakaś "nawiedzona" osoba, która będzie mi wmawiać, że jestem przedstawicielem handlowym Wystarczy w necie poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 To aż takich wynalazków mi nie potrzeba. Chodziło mi bardziej o to że dyskusja toczy się na temat oleju z górnej półki a ktoś poleca rozwiązanie najtańsze z możliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.