jahoo84 Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Witam wszystkich użytkowników kół w rozmiarze 27,5 cala! Mam prośbę czy moglibyście zmierzyć ile mają wasze koła mm średnicy razem z oponą, bądź od środka osi do czoła opony i napisać jaka obręcz i opona. Chce wrzucić 27,5 cala do mojego Speca stampjumpera fsr 2008 i nie wiem czy się zmieszczą. Z góry dziękuje za czas poświęcony na mierzenie.
Mod Team anarchy Napisano 16 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 16 Czerwca 2013 Serwustemat kompletnie do d...pyPrimo - bo takie rzeczy można powrzucac do tematu o oponach albo o swoim 650erzeSecundo - sama średnica (700mm plus minus 10mm) nie wiele Ci da bo boki mogą ocierac - trzeba by robic realne przekroje opon na wszystkich obręczach, z tym samym ciśnieniem w dętce.Tertio - A Kolega ma dodatkowego minusa za nieczytanie - było o TYM Stumpie i 650b. Ale przypomnę - sam mam taki model (stump fsr pro 2008) i nawet RaRa 27,5x2,25 (które notabene ma mało wspólnego z 2,25") nie wchodzi tak by miało to jakikolwiek sens.To co? Temat do zamknięcia? DurnyKocie działaj!
Mod Team durnykot Napisano 17 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2013 Anarchy, wzywałeś? Jako że ,jak napisaleś, o połączeniu Stumpi/27,5 było, i temat też w niezbyt do tego przeznaczonym dziale- zamykamy. Autora prosze o załozenie tematu we właściwym dziale.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.