topol Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Zawsze na shimano smigałem dziś,zakładam firex,a i co , efekt jak na foto :http://forums.mtbr.com/drivetrain-shifters-derailleurs-cranks/2mm-gap-truvativ-gxp-drive-side-728751.html Korba jest z odzysku.Brakuje jej jakiejś podkładki/dystansu od str napędu.Mufa 68 po obu str dałem podkladki.Supor oryginalny.
Fenthin Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Wybacz, ale... odpowiedź na swoje pytanie sam sobie podlinkowałeś. I nie, niczego nie brakuje. Tak ma być.
VTT Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Suport nie kompatybilny do korby, pozostaje wymiana suportu lub korby.
topol Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 VTT - suport i kora to gxp.Uspokoiłes mnie Fenthin.Ale mimo wszystko,nie wydaje się wam to dziwne rozwiązanie?
renegat59 Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 VTT - suport i kora to gxp.Uspokoiłes mnie Fenthin.Ale mimo wszystko,nie wydaje się wam to dziwne rozwiązanie? Mam firexa 3.3 gxp, mufe 68 (suport truvativ team uniwersalny) dałem jak w instrukcji obie podkładki i nie mam takiej przerwy. po stronie napędy mam jakies 1-2 mm max, po lewej mniej niż 1mm odległości. Wygląda jakby była za długa oś na mufę 68mm.. a jak linia łańcucha? w ogóle Ci przerzutka sięga na blat z przodu przy takim odstępie??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.