mir Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 mam dosc spore luzy gora-dol na pantografie. nie przeszkadza to chyba w dzialaniu ale jak jezdze po wybojach to slychac jak to sie trzepie ;/ mial ktos tak? jak sie tego pozbyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Pozbyć się tych luzów niestety nie da :/. Też mam luzy (Acera) i też mi stuka, ale jeżdże tak, bo zmienia biegi dobrze, to co będę wymieniał :wink:. A jaki przebieg ma przerzutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Mam tak samo, tyle że w jakimś tanim Shimano SIS. Działa bez żadnych zastrzeżeń, tyle że klekocze na wertepach. Ale skoro działa dobrze to nic z tym nie robię. Luz powstał na nitach więc nic z tym się nie zrobi, żeby wyciszyć możesz kapnąć odrobinę jakiegoś gęstego oleju/smaru (ja dałem FL) na nity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.