Gość Sinetore Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Witam wszystkich! Otóż zamierzam kupić rower górski na którym bd jeździł głównie w lesie, ale na miasto pewnie też się przejadę. Najbardziej zależy mi na tym, żeby nie rozleciał sie po dłuższej jeździe w lesie. Mój budżet to 1700 zł Moja waga: 57 kg Wzrost: 175 cm (a nóż widelec się to przyda?) Jak dotąd zastanawiam się między: UNIBIKE Fusion GTS, a Kellys VIPER 40 Jak myślicie, który się bardziej nada? Może macie lepsze propozycje? Czekam na wasze opinie. pozdrawiam Mateusz
Gość Dawid Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Tez zastanawiam sie nad tym Unibike wiec bylo by milo gdyby ktos o tym rowerku cos napisal ;]
Pytanie
Gość Sinetore
Witam wszystkich!
Otóż zamierzam kupić rower górski na którym bd jeździł głównie w lesie, ale na miasto pewnie też się przejadę. Najbardziej zależy mi na tym, żeby nie rozleciał sie po dłuższej jeździe w lesie.
Mój budżet to 1700 zł
Moja waga: 57 kg
Wzrost: 175 cm
(a nóż widelec się to przyda?)
Jak dotąd zastanawiam się między:
UNIBIKE Fusion GTS, a Kellys VIPER 40
Jak myślicie, który się bardziej nada? Może macie lepsze propozycje? Czekam na wasze opinie.
pozdrawiam
Mateusz
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.