czyzu6491 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Mówiąc luz na osi miałem na myśli, w tym wypadku, srebrna szpilke która jest nagwintowana z jednej strony i to po jej wsadzeniu jest luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deF Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 To nie ośka to zapinka i na niej to może być dowolny luz, ona ma za zadanie tylko ściskać całą konstrukcję horyzontalnie. Istotna jest ta srebrna lub czarna ośka, na której opierają się haki koła (i przez otwór w której przechodzi zapinka), to ona jest osadzona w łożyskach i powinna siedzieć w nich stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 W takim razie tamto jest sztywne i ani drgnie dostałem informacje od bs żeby koło im wysłać rozebrać ze wszytskiego i sprawdzą także obręcz ale nie wiem co to ma do łożysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 O novatekach rożne historie krążą. W ostatnim bikeboardzie jest test długodystansowy 711/712 w ciężkich warunkach. Probe przeszły pomyślnie, wiec musicie mieć racje, ze to ruletka i wszystko zależny od partii łożysk Jeszcze jedno ..ale bez obrazy. Hample masz wyregulowane i nic tam nie trze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 tak hample są dobrze wyregulowane, może właśnie ich piekielna moc zniszczyła piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.