wojtaszek Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam, czy po forumskiej znajomości ktoś by podjął się wymiany piasty w rowerze? Ewentualnie polećcie jakiś solidny i niezdzierającykasy serwis w okolicach Bielan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamro Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam, czy po forumskiej znajomości ktoś by podjął się wymiany piasty w rowerze? Ewentualnie polećcie jakiś solidny i niezdzierającykasy serwis w okolicach Bielan. Zadzwoń do Bike-project na ul. Sucharskiego 6 (Wola/Bemowo - Jelonki) - na pewno fachowcy, ale nie wiem ile sobie zażyczą... 531 -777 - 616 Pozdrawiam KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 żeby zminimalizowac koszty, możesz rozpleść stare koło i zanieść im luzem szprychy, nyple, obręcz. Nikt ci za darmo nie zaplecie kołą, jest z tym trochę roboty. Myślę, że ceny 40-70zł wchodzą w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 żeby zminimalizowac koszty, możesz rozpleść stare koło i zanieść im luzem szprychy, nyple, obręcz. Nikt ci za darmo nie zaplecie kołą, jest z tym trochę roboty. Myślę, że ceny 40-70zł wchodzą w grę. Ale 40-70 pln to chyba ze szprychami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Robocizna. Same szprychy moga tyle kosztować, zakładając około 1-2zł/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtaszek Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 żeby zminimalizowac koszty, możesz rozpleść stare koło i zanieść im luzem szprychy, nyple, obręcz. Nikt ci za darmo nie zaplecie kołą, jest z tym trochę roboty. Myślę, że ceny 40-70zł wchodzą w grę. Nie mówię, że za darmo. Za browary albo coś Żeby taniej niż w serwisie A stare szprychy podobno można ponownie użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamro Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nie mówię, że za darmo. Za browary albo coś Żeby taniej niż w serwisie A stare szprychy podobno można ponownie użyć? Zgodzę się z piotrkieeem - możesz tak zrobić, ale uważaj żeby zbytnio nie pogiąć/poszarpać szprych. I zapamiętaj czy miałeś na 3 krzyże koło zaplecione, czy inaczej - żebyś mógł w serwisie powiedzieć. Zaplecenie tak jak już pisano wyżej - około 40 - 70 zł. Chociaż nie wiem gdzie można zapłacić aż 70 zł przy założeniu, że to obręcz alu 26 cali na 3 krzyże z tradycyjnymi (okrągłymi) szprychami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtaszek Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Koła 28 z piasta 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.