Volt Napisano 15 Czerwca 2013 Napisano 15 Czerwca 2013 Witam, mam w planach jutro zrobić trasę piątkowo- złotniki- poligonbiedrusko- zielonka- swarzędz- malta - centrum poznań- grunwaldzka- kiekrz - strzeszynek -morasko- piątkowo wyjazd 9-10 rano jak nie będzie padać trasa raczej leserska większość asfalt tempo 18-22 km/h średnie dystans około 100km jak ktoś ma ochotę na taki wypad zapraszam ;] piszcie jutro 8:30 jeszcze będę sprawdzał forum rowerowe jak co pw pozdrawiam Damian
agPHANTOM Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Witam Jestem z Piątkowa, chętny na wypady 20-100km w zależności od ilości wolnego czasu Pozdrawiam
Dydym Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Witam Jestem z Piątkowa, chętny na wypady 20-100km w zależności od ilości wolnego czasu Pozdrawiam Hej też jestem z piątkowa a dokładnie batorego. A ty z której części piątkowa jesteś ? Podaj najlepiej swój numer tel. na PW to ułatwi umawianie się na jakieś wypady, jesli oczywiście masz ochotę Pozdro
Volt Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 Jak macie ochotę na wypady 30-120 km to można się zgadać, w parę osób zawsze raźniej. Ja mieszkam na Chrobrego więc daleko nie ma co szukać ;] pozdrawiam Damian
Marcint96 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/138250-przeja%C5%BCd%C5%BCka-dzisiaj-o-1200-pozna%C5%84-na-spontana/page-3?do=findComment&comment=1309399 Zapraszam tutaj ! Jest to teraz główny temat dla nas POZNANIAKÓW Zajrzyjcie, planujemy wypadzik w weekend wszystko napisane, wystarczy śledzić posty
agPHANTOM Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/138250-przeja%C5%BCd%C5%BCka-dzisiaj-o-1200-pozna%C5%84-na-spontana/page-3?do=findComment&comment=1309399 Zapraszam tutaj ! Jest to teraz główny temat dla nas POZNANIAKÓW Zajrzyjcie, planujemy wypadzik w weekend wszystko napisane, wystarczy śledzić posty Tam jest główny temat, a tu można powiedzieć, że zrobiła się taka podgrupa północna Czasem chce się wyskoczyć na szybko z kimś z okolicy. Jeździłem dzisiaj z Volt-em i było jak najbardzie w porządku Niestety... a właściwie stety, weekend już zajęty i to nie przez rower. Ale kiedyś z pewnością do Was zajrze Pozdrawiam
Marcint96 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Ja też jestem chętny na wypady ;> mój nr. nie jest utajniony Jeśli ktoś by szukał kompana to pisać/dzwonić 793115656 Mam 17 lat, i z chęcią pojeżdżę z kimś na rowerku Ja mieszkam nie daleko centrum Franowo, więc dojechać gdzieś to też nie problem
Volt Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Napisano 22 Czerwca 2013 Jutro około 10 rano ktoś ma ochotę na 3 godzinny wypad? Jak co piszcie ;] start z piątkowa pozdrawiam Damian
Volt Napisano 4 Lipca 2013 Autor Napisano 4 Lipca 2013 Witam, w niedziele od rana 9-10 godzina mam w planach dłuższy wypad w okolicach do 100km teren mieszany, jak ktoś ma ochotę na podobny wypad lub coś takiego już sobie zaplanował to można się zgrać ;] pozdrawiam Damian
Volt Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 Witam, jutro o 10 spod tesco piątkowo opińskiego (myjnia) lecę na wypadzik 60-70 km, jak ma ktoś chęć na kilka godzin skoczyć na rower zapraszam. Damian
Volt Napisano 26 Lipca 2013 Autor Napisano 26 Lipca 2013 A dokąd ? I jaki teren ? Teren mieszany pół na pół asfalt i szutry lasy. Morasko-Poligon-Warta-Cytadela-Strzeszynek-Morasko mniej więcej taka pętla. pozdrawiam
aciek Napisano 27 Lipca 2013 Napisano 27 Lipca 2013 Jak jest z jeżdżeniem po samym poligonie od strony Moraska w weekend? Kogoś przegonili? Ostatnia tam wjechałem nieświadomy i tabliczkę ostrzegającą widziałem dopiero na wyjeździe kawałek dalej. A jazda tam jest super!
Topa Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam, Tak czytam ten temat, też jestem z Batorego, chętnie bym się umówił na jakiś wypad, szczególnie na poligon. Nie wiem co macie na myśli pisząc, że jeździcie po poligonie, bo asfalt przejechałem wielokrotnie, natomiast podczas ostatniej imprezy googola maraton MTB suchy las, trasa prowadziła przez sam poligon. Po tej przejażdżce mam ochotę na więcej, bo teren naprawdę jest ciekawy, może znacie jeszcze jakieś ścieżki, którymi można tam pojeździć i nie wjechać na minę
Dydym Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Hej, Po poligonie można jeździć w weekendy, ale tylko szosą łącząca Biedrusko z Złotnikami, takie jest rozporządzenie półkownika poligonu. Wiadomo ze w tygodniu ludzie smigaja po szosie jak nie ma strzelan i nie doczepiaja sie do tego, ale po lasach, drogach czolgowych to duze ryzyko dostania mandatu w obecnych czasach. Frajda po terenie poligonu jest niesamowita, swego czasu jeździlem i naszczęście mnie nie złapali, orientacje po poligonie jakąś tam mam więc mogę z kimś pośmigac. Topa z której czesci batorego jestes?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.