Skocz do zawartości

[Licznik] Stary dok, a nowy licznik. Będzie pasować ?

kronong

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Dzisiaj niefortunnie mój licznik uległ destrukcji, lecz "tylko" sam licznik, zestaw dokujący itp jest sprawny. Poprzednio miałem Speedmaster 8000:

Z tego co widziałem jest to dziecko znanej firmy - Sigmy. Teraz mam okazję kupić sam licznik za psie pieniądze (20 zł) Sigma Sport BC 906. Nowych nie widziałem, ale na allegro kompletne używki są w granicach ~50 zł (jest licytka za 15 zł, kilka osób licytuje, jeszcze 2 dni, ale do tego koszta przesyłki i wyjdzie drożej, a tą Sigmę za 20 zł mam w Bydgoszczy, gdzie mieszkam ;))

Czy licznik będzie pasował ? Na "oko" dok jest ten sam, ale nie siedzę w tym i może jakieś inne parametry mają jeszcze na to wpływ. Tak czy siak po licznik pojadę osobiście, rowerem, więc i tak sprawdzę, ale wolałbym nie jechać na marne.

Śmigam tylko okazjonalnie, więc jakiś super licznik z funkcją odbierania telewizji i oglądania filmów w FULLHD nie jest mi potrzebny ;) Powiedzcie mi tylko czy będzie działał.

Pozdrawiam rowerzystów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...