Mod Team Puklus Napisano 15 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Witam po długich bojach ze skrzypieniem i trzeszczeniem mam winowajcę i jest to rama. Musze ją splanować a pytanie do was to: Kto zna jakiś zakład tym sie zajmujący na terenie Jarosławia, Przemyśla ewentualnie Rzeszowa ?? I ewentualnie ile taka usługa kosztuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Classified Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Serwisu Ci nie podam, bo w Twoich okolicach nie znam nic.Koszt planowania to od 25 do max. 50 zł (wahania zależne od serwisu, ich widzimisię i charakteru roboty - czy jest dużo do wyfrezowania czy mało). Przepraszam za posta pod postem - nie chce mi się wyedytować z jakichś powodów.Dzwoniłem do kolegi który parę lat mieszkał w Rzeszowie. Mówił, aby obadać niejaki PINAREL serwis, tel. 507760710. Robił u nich 2 ramy, był zadowolony, ale UWAGA nigdy nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dzięki może ktoś coś z bliższych mi stron będzie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.