SSG90 Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Witam głowie się co robić , gdyż połamałem swoją klamkę carbonową i teraz szukam zamiennika bo oryginał kosztuje 250zł co w ogóle się nie kalkuluje , i na gregorio widzę klamkę aluminiową do formula oro puro a ja posiadam formula oro puro carbon , czy będzie ta klamka pasować? proszę o odpowiedź lub jakiś kontakt jeżeli ktoś ma jakąś na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Nie taniej będzie naprawic, nawet we własnym zakresie za pomoca zywicy i utwardzacza? Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSG90 Napisano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 kleiłem , i niestety ale nic to nie dało zamontowałem hamulce nacisnąłem 2 razy na klamkę i znowu pękła , używałem utwardzacza + żywice epoksydową 2 warstwy , zreszta po tym zabiegu carbon stał się tak jak gąbka włókna są miękkie w dotyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a klamki od Oro Bianco nie podejdą? Są krótsze od tych z K18 i K24, można hamować 1 palcem. Na stronie Formuly widziałem swego czasu, że można było kupić, podobnie w CRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.